Napisano 31 Marzec 200915 l Na blogu Nicka Campbella greyscalegorilla pojawiły się dwa filmy przedstawiające najczęściej popełniane błędy w programie After Effects i sposoby jak sobie z nimi radzić. Myślę, że warto dodać sobie tego bloga do ulubionych, warto zapoznać się również z innymi zamieszczonymi na blogu materiałami. Naprawdę znajdziecie tam masę wartościowych materiałów poświęconych tematyce After Effects oraz Photoshopowi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=577
Napisano 31 Marzec 200915 l czemu wszyscy grafik dezajnerzy wygladaja tak samo :D ta sama fryzura te same wazkie okulary i kilkudniowy zarost
Napisano 31 Marzec 200915 l Zostań grafik dizajnerem to się dowiesz;) A ten tutek to taki trochę dla baaaaardzo nie zaawansowanych:D
Napisano 31 Marzec 200915 l @ttaaddeekk Ta sama fryzura ponieważ nie chce im się strzyc i nie wiedzą co specjalnie mieliby z włosami zrobić (dynda im to :P ), a sterczące na żel włosy, ponieważ nie opadają na oczy. Okulary ponieważ je potrzebują bo słabo widzą, a innych oprawek nie sprzedają (taka moda jest to nie mają większego wyboru). Ich praca nie polega na kontaktach z ludźmi (nie są przedstawicielami banku) więc ni muszą się golić, z resztą rozumiem ich, jak mam wolne też się nie gole :P Ogólnie mają luźne podejście do świata więc robią jak im wygodnie, żeby tylko wyglądało w miarę normalnie :D
Napisano 31 Marzec 200915 l ttaaddeekk >> ty chyba nie widziales adminow co mieszkaja w serwerowni i ubieraja sie pod "Kananowicz Syle" :D
Napisano 31 Marzec 200915 l biedne, nawet bardzo biedne. podstawy podstaw jakjej kolwiek kontroli animacji
Napisano 31 Marzec 200915 l nie no nie mam pytan, to jest zagadnienie z poziomu "gdzie sie podzialy moje te 3 osie co byly wczesniej??!?!?!?!? ----> nacisnij X" serio zeby robic tutorial o tym to raz, a news o tym to... ;D
Napisano 1 Kwiecień 200915 l Jak narazie zobaczylem 37/58 filmikow i po przeczytaniu komentarzy do newsa stwierdzilem ze jestem tutaj starsznym noobem bo znalazlem w tych materialach sporo ciekawych informacji. PS: adek dzieki za news'a