Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podoba mi się,mogłeś trochę bardziej odpicować ale i tak ładnie,sympatyczna postać.Stopy fajnie wyszły,koszulke między balonami mogłeś trochę naciągnąć i odlepić od ciała-by było mniej silikonowo;)

Napisano

Poproś jakiegoś moda żeby ci wątek do wipa przeniósł.

Czytaj czasem regulamin działu.

Napisano

Huh zrobienie ubrania nie polega na detachowaniu czesci ciala, powiekszaniu i dawaniu innego materialu/textury. Widziales kiedys taka bluzke u kobiety aby miala rekawy na wlozenie piersi?? :D :D Albo spodnie ktore idealnie wchodza w hmm dupe? :)

Napisano

ant-3d -> ja widziałem :D w sumie to fajne ale chyba tylko w realu :D

nadal upieram sie ze ta pani nie ma ani ud ani rąk za bardzo rozwiniętych , a w sumie jak tak popatrzec to i cycki mają zeza rozbieznego :D

Plugawiciel -> bedziesz robił tą pracke dalej czy juz finisz?

Napisano
  • Autor

ant-3d - nie interesuje sie moda damska , i niewiem czy bluzki maja "renkawy" na piersi ,ale widywalem takie ktore wlasnie w ten sposob przylegaja do ciala , ze spodniami to samo .

JmTm00 - no kulturystka to z niej nie jest , jak bym zrobil miesnie to byscie sie czepiali ze wyglada jak babochlop ."cycki maja zeza rozbierznego " - to ze piersi sa delikatnie roztawione pobokach to normale i wiekszosc kobiet tak ma kiedy nie ma stanika, bywaja wyjatki , co kraj to obyczaj :P

Napisano

Plugawiciel: nie "renkawy" a rękawy jesli juz chojraku ;) Chodzilo mi ze poszedles na latwizne z odzieza. No ale jak nie lubisz krytyki, z tego co widze, to zastanow sie po co dajesz prace na forum. Powodzenia :)

Napisano
  • Autor

ant-3d krytyka ? owszem ,byle byla by jakas sensowna ,wedlug ciebie takie zachowanie tkaniny jest nie mozliwe ,oczywiscie jestes w bledzie

Napisano

Nie trzeba sie znac na damskiej garderobie jak sam to powiedziales. Wystarczy ze popatrzysz na ulicy na kobiety :) Zreszta sam zobacz, pare sekund googlowania damska koszulka. Taknina nie ma szans na tak dokladne przylegniecie do ciala miedzy piersiami. Oczywiscie pewnie zaraz powiesz ze nie kazda tkanina i ze twoja bluzka jest akurat z takiej co to zrobic potrafi. Nie wiem ale nie widze w tym co powiedzieli koledzy i ja braku sensu... Cya.

Napisano

Bluzka powinna się inaczej układać i nie przylegać wszędzie do ciała. Jeśli takie widziałeś ,to albo to było coś uszytego dziwnie, z "rękawami" jak to wyraził ant3d, albo piersi były o wiele mniejsze od twoich.

Palce przy zniczu są dziwnie zgięte.

Biodra przy takiej pozycji powinny być lekko przekrzywione, a nie poziome.

Napisano
ant-3d krytyka ? owszem ,byle byla by jakas sensowna ,wedlug ciebie takie zachowanie tkaniny jest nie mozliwe ,oczywiscie jestes w bledzie

Nawet jesli jest mozliwe przy jakiejs "gumowatej" bluzce (w co smiem watpic) to bardziej chodzi tu o to, ze poleciales po bandzie robiac nieciekawe ubranko metoda "zamaskuje sobie niby bluzke (bez rekawow bo latwiej) i 'extract mesh' - gotowe". Zeby nie bylo ze tylko zrzedze - tu masz link do TUTORIALA jak to fachowo powinno wygladac.

Alternatywnie mozesz uwazac, ze jestes najlepszy a my jestesmy po prostu glupi lub wystawic pracke na jakims zagranicznym forum - tam z pewnoscia uslyszysz same "AWESOME!".

Napisano

Alternatywnie mozesz uwazac, ze jestes najlepszy a my jestesmy po prostu glupi lub wystawic pracke na jakims zagranicznym forum - tam z pewnoscia uslyszysz same "AWESOME!".

wiem nawet jakie forum masz namysli:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.