Pawelkos Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 (edytowane) Nigdy jeszcze nie bralem udzialu w bitwie, no ale jak to sie mowi zawsze musi byc ten pierwszy raz, mam nadzieje ze uda mi sie dobrnac do konca. Moj temat to sztuczne slonce - scena bedzie przedstawiac zbzikowanego naukowca, ktory w swojej przydomowej szopie(czy. laboratorium) szykuje sie do ostaniej fazy swoich tajnych badan, uruchomienia sztucznego Slonca. Edytowane 16 Kwiecień 2009 przez Pawelkos
mandragora Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 ja obstawiam, że będzie wesoła pracka , ha ha zbzikowany naukowiec już sobie wyobrażam tego wariata.
Drukarz Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 kurde ja też chciałem do mojego perpetuum mobile dać sztuczne słońce (coś jak te ze Spiderman 2). Ale żeby nie było - zmienię te słoneczko na coś innego :) Powodzenia życzę, zapowiada się ciekawie
Pawelkos Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Napisano 9 Kwiecień 2009 Drukarz dzieki, ja w pierszej kolejnosci myslalem o teleportacji, ale ze pojawily sie juz 2 takie tematy to wymyslilem to slonce. Dlatego tym bardziej mam nadzieje ze dobrne do konca i pomysl sie nie zmarnuje. mandragora no to postac ma oddawac caly klimat tej pracy, ale cholera na razie nie potrafie sobie wyobrazic jaka facjate ma miec gosc :/
Double_G Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Może coś w stylu Emmetta Browna z Back to the future?
kotisded Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 No cholopaki to sie spieszcie z tym sloncem, bo nie wiem czy do czerwca nie bedzie to takie niezrealizowane ;) http://www.gadu-gadu.pl/5320448922166229929/najsilniejszy-laser-na-swiecie
Pawelkos Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Napisano 11 Kwiecień 2009 Double_G no musze przyznac ze on by sie nawet nadal, ale potrzebowalbym speca ktory narysowalby karykature jako referke, bo nie wspomnialem ale cala praca ma miec styl cartoonowy. No i poki co jade z glowy i glowke mam, teraz reszta na cialo, zobaczymy jak wyjdzie, moze komus sie spodoba
Pawelkos Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Napisano 16 Kwiecień 2009 Widze ze wielu uczestnikow zamiescilo juz jakies postepy w bitwie, wiec i ja robie to samo. Moze to troche ozywi watek i zacheci mnie do bardziej preznej pracy. Na razie postac samego naukowaca. Modelowane z glowy na spontan, a wyszlo jak sami widzicie. Zachecam do komentowania.
Drukarz Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Uszy nieźle biją po oczach - od razu widać, że ci się nie chciało ich robić:)
Pawelkos Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 Drukarz masz racje :), juz nie chcialo mi sie ich robic, a pomyslalem ze praca ma miec charakter raczej cartoonowy to i takie przejda, jak widac mylilem sie :), uszy pojda do poprawki
Rekomendowane odpowiedzi