NV Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Zamieszczam obiecanego tutka. Jak mówiłem nie ma tu nic specjalnego, aczkolwiek licze na jakieś punkty reputacji ;) [ UWAGA SPORY OBRAZEK MOŻE SIĘ TROCHĘ WCZYTYWAĆ ] 1 2 12 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 oo jest :D !! Dzięki! Idę testować od razu :D +rep pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 dzięki, przyda się, rep+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Dzięki wielkie :) Czekałem na to. Oczywiście rep. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Dzieki za tutka, potestuje sobie. Rep. of course ;). I to potwierdza zasade ze najprostsze rozwiazania sa najlepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Hm, a ja mam problem. Skąd wezmę ten panel po prawej? Czy związany jest z Vray'em? A tak poza tematem, mam też problem z zainstalowaniem Vray'a, gdy włączam Max'a wyskakuje mi maaaase błędów. m.in. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Hm, a ja mam problem. Skąd wezmę ten panel po prawej? Czy związany jest z Vray'em? A tak poza tematem, mam też problem z zainstalowaniem Vray'a, gdy włączam Max'a wyskakuje mi maaaase błędów. m.in. : no z vrayem przeciez to jest modyfikator vrayowy. tez tak kiedys mialem ale juz nie pamietam o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Pewnie nieodpowiednia wersja vraya do danej wersji maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi