Gość BiX Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam panowie... Od razu przyznaje nieskończona. Niestety już jej nie skończe. Miała być jedna z moich najlepszych do tej pory ale jak zwykle musiało się coś spier&(@#*!! Nie da się otworzyć projektu. A autobackow nie mam... :( Tak więc to co miałem wyrenderowane to daje (dodałem dofa zeby zakryć niedociągnięcia jakie się zakryć dało..) no niestety. Mam jednego sejva ale stary.. i trzeba 70% robić od nowa chodź nie ma dużo to i tak sie wkur...... :) Daje bo chce żebyście mi wytkneli conieco... Najbardziej co do renderingu. większa rozdziała: Interiorek 3 chyba najlepsze.. :) Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez BiX
Rogal Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Ile czasu zajmuje ci zrobienie takiej wizualizacji?
Eddy__ Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 mogło być naprawdę nieźle... ;/ szczególnie podoba mi się kuchenka :D ty nie robisz sobie kilku save'ów ? Ja robię etapami, że jak coś skończę to zapisuję z wyższym numerkiem ;) i wtedy mam jakieś 3-4 save'y, że w razie co mogę wrócić trochę wcześniej
Gość BiX Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Ile czasu zajmuje ci zrobienie takiej wizualizacji? To mi zajeło 4 dni. Mało więc mam nadzieje, że zrobie od nowa. Ale na razie jestem obrażony na 3ds'a.... :) mogło być naprawdę nieźle... ;/ szczególnie podoba mi się kuchenka :D ty nie robisz sobie kilku save'ów ? Ja robię etapami, że jak coś skończę to zapisuję z wyższym numerkiem ;) i wtedy mam jakieś 3-4 save'y, że w razie co mogę wrócić trochę wcześniej A no mogło... A właśnie ją najdłużej robiłem bo te cholerne tekstury w PS.. :P Zazwyczaj robię.. Ale tutaj jakoś tak nie wiem czemu nie zrobiłem. :(
Camel Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 ło fajnie to zrobiles. kiedyś sie bawilem v-rayowym dofem :D
Rekomendowane odpowiedzi