Guest BiX Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 (edited) Witam panowie... Od razu przyznaje nieskończona. Niestety już jej nie skończe. Miała być jedna z moich najlepszych do tej pory ale jak zwykle musiało się coś spier&(@#*!! Nie da się otworzyć projektu. A autobackow nie mam... :( Tak więc to co miałem wyrenderowane to daje (dodałem dofa zeby zakryć niedociągnięcia jakie się zakryć dało..) no niestety. Mam jednego sejva ale stary.. i trzeba 70% robić od nowa chodź nie ma dużo to i tak sie wkur...... :) Daje bo chce żebyście mi wytkneli conieco... Najbardziej co do renderingu. większa rozdziała: Interiorek 3 chyba najlepsze.. :) Edited April 14, 2009 by BiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaeMS Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Nie otwiera się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BiX Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 już naprawione, przepraszam. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Ile czasu zajmuje ci zrobienie takiej wizualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy__ Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 mogło być naprawdę nieźle... ;/ szczególnie podoba mi się kuchenka :D ty nie robisz sobie kilku save'ów ? Ja robię etapami, że jak coś skończę to zapisuję z wyższym numerkiem ;) i wtedy mam jakieś 3-4 save'y, że w razie co mogę wrócić trochę wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BiX Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Ile czasu zajmuje ci zrobienie takiej wizualizacji? To mi zajeło 4 dni. Mało więc mam nadzieje, że zrobie od nowa. Ale na razie jestem obrażony na 3ds'a.... :) mogło być naprawdę nieźle... ;/ szczególnie podoba mi się kuchenka :D ty nie robisz sobie kilku save'ów ? Ja robię etapami, że jak coś skończę to zapisuję z wyższym numerkiem ;) i wtedy mam jakieś 3-4 save'y, że w razie co mogę wrócić trochę wcześniej A no mogło... A właśnie ją najdłużej robiłem bo te cholerne tekstury w PS.. :P Zazwyczaj robię.. Ale tutaj jakoś tak nie wiem czemu nie zrobiłem. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 ło fajnie to zrobiles. kiedyś sie bawilem v-rayowym dofem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts