silver_pl Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 sciongnol;em ksionzke z waszej stronykSIOnZKA sciondnolem tom 2 ksionzke i wszystko pieknie ladnie ale kidy rozpakowywuje ja to przy kartce \"R03\" wyskakuje blad i nie rozpakowywuje mi tej kartki!111 pomocy to jedna z najwazniejszych kartek w tej ksionzce!!! jesli udaloby wam sie to rozpakowac to prosze o zalacznik z ta strona na adres [email protected] z gory dzienkuje
kozioo Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 oł słit lord..... chłopie, gdzie Cie uczyli pisać po Polsku? Ja też robie czasami błędy, ale bez przesady... A co do problemu, to może spróbuj jeszcze raz sciągnąć? Albo rozpakuj innym programem.
SansSerif Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 panowie pokasowalem wasze posty. mature zdawalem dawno i sam nie wiem jak mi sie to udalo, ale nie chcialbym calkiem zapomniec jezyka. silver_pl: jesli masz tak duze problemy jezykowe nastepnym razem pisz post w np. wordzie i dopiero wklejaj na forum. zainstaluj sobie najnowsza wersje acrobat reader dostepny na stronie http://www.adobe.com
silver_pl Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 jush mowilem ze to nie błąd acrobata ale błąd przy rozpakowywaniu pliku \"R03\" rozpakowywalem jush i winzipem i winrarem i nic zawsze błąd przy tym pliku:(( sprawdzcie jak to u was dziala PLIS!!! jak ktos to rozpakuje to prosze o przeslanie mi tego na maila [email protected]
SansSerif Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 no rzeczywiscie plik .zip jest uszkodzony i r03.pdf nie rozpakowuje sie :) silver_pl: prosze jednak o w miare poprawna polszczyzne. popraw tez link do awatara albo go usun.
silver_pl Napisano 18 Marzec 2004 Autor Napisano 18 Marzec 2004 chcialem wstawic avatara ale jest za duzy:(( czzy da ise gdzies na forum ustawic jego wielkosc??
SansSerif Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 maksymalnie 100x100 pikseli 10kb link zmien na np. taki: http://www.republika.pl/silver_quake/awatar.jpg
adek Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 wgralem ksiazke ponownie na serwer. Sprawdzcie czy teraz jest OK.
Rekomendowane odpowiedzi