mileS Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) Pewnie i tak tego do końca nie uciągnę ale plan jest taki : Widok ulicy a na niej pełno nielogicznych urządzeń, gdzieś z boku kemping jako siedzisko szalonego wynalazcy i neonowy szyld( jakieś śmieszne motto albo coś) w każdym razie ma to być z jajem . Tylko nie wiem czy pasuje w 100% do tematu ... Najwyżej wyjdzie w praniu i coś się zmieni . Edytowane 11 Maj 2009 przez mileS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Na pierwszy ogień taki hydrant .. I takie pytanie co do Photoshopa . Przestawiłem kiedyś jakąś opcje i teraz nie widzę rozmiaru brusha , tak jak bym na ślepo smarował . Proszę o pomoc :) i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 chyba włączasz Caps Lock, wyłącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Pewnie i tak tego do końca nie uciągnę ale plan jest taki Ciekawe podejście. Jeśli tak będziesz myślał to napewno nie uciągniesz :) Hydrant fajny, szkoda że Coli nie ma :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 mandragora -> Wielkie dzięki Drukarz -> Bo znam siebie dobrze i albo chęci zabraknie albo sprzętu tak jak w ostatniej bitwie :) Cole piją babole :) a pepsi lepsi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Jeśli nie dociągniesz do końca to będzie to niezrealizowany pomysł, idea - czyli zgodnie z regulaminem ;) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Zmiana tematu , myślę że na ciekawszy i taki w którym dużo się nauczę . Postaci raczej tyle nie będzie o ile w ogóle uda mi się jakiegoś luda wymodelować :) Taka inspiracja z starej książki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Obrazek fajowy! chciał bym to zobaczyć skończone w 3D. Jaka to książka? Są jeszcze jakieś inne obrazki w tej książce? powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2009 (edytowane) Autor : Tony Wolf Tytuł: Leśny ludek i olbrzymy Tu masz ciekawsze i większe skany :) i kawałek tekstu do poczucia klimatu . Edytowane 27 Kwiecień 2009 przez mileS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2009 I taki zarys sceny , modele low będę stopniowo zamieniał z modelami HI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Ooo ja miałam tą książke! Fajny temat. Będę śledzić. Czekam na więcej modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Trochę kanciaste to koło, no i te kamyki pod nim wyglądają jak różaniec, ale rozumiem że było zrobione na szybko bo czas Cię goni :D. Dzięki za wstawienie rysunków!:) Będę śledził. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Ania -> miło słyszeć , mi się strasznie podobają właśnie te rysunki z książki . Nie wiesz czasem czy autor jest też rysownikiem ? slowiak -> to są boxy do podglądu ;-) w ich miejsce będą zupełnie inne . Dzięki za miłe słowa na rozgrzewkę jutro pierwszy up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangrel Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 O... fajne rysunki :) No, mogłyby fajnie w 3d wyglądać... z chęcią zobaczę postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Nie wiem niestety, jako dziecko nie interesowałam się tym kto coś napisał albo narysował, a teraz już nie wiem gdzie ta książka się podziała. Na pierwszej stronie za okładką nic nie pisze? Też mi się strasznie te obrazki podobały, treści już kompletnie nie pamiętam ale obrazki tak. Jeszcze mi się przypomina Alonuszka i Konik Garbusek, gdzie też były przepiękne obrazki. Oj ale zaczynam tu marzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 podoba mi sie ten temat.... jestem pewien ze skonczysz !! jedziesz z koksem !! trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 gangrel -> Dzięki :) Aniu -> No te książki mają swój urok , a rysownikiem jest sam autor :) iacu -> Ha taka motywacja :) dzięki wielkie . Chce to skończyć, ale jak to zrobić kiedy na drodze same problemy ? Dopiero co uporałem się z awarią systemu ,a teraz jeszcze mi monitor padł i dzisiaj awaryjny podłączyłem .. UP : miejmy nadzieję że dalej pójdzie z górki i te aktualizacje wątku będą częstsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Bardzo ladnie to koło wygląda tylko te łopatki jakieś takie dziwne, wyglądają sztucznie. Powodzenia przy projekcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Napotkałem na mały problem i liczę na waszą pomoc ;] . Mianowicie przestawiłem gdzieś jakąś opcję i teraz gdy wchodzę w edytowanie polygonów to dzielą mi się one w widoku na tris'y (tzn. tylko w podglądzie bo zaznaczyć mogę już cały poly) nie daje rady tak pracować :0 HELP ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi