adek Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Nowy Cinematic do gry, zrobiony przez Blur Studio. Miłego oglądania. Więcej...
Nezumi Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Uwielbiam motywy w stylu: ktos tam z bazooki centralnie wypala i nic nie robi maszynie ale glowny bohater sciaga inna z karabinu bez najmniejszego problemu ;) Genialnie wykonane - jak zwykle u zblurowanych z reszta.
floo Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 grube i to bardzo... :] taki poziom to już coś więcej niż 5+... ;)
piotrek Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Jakiś taki bez polotu zupełnie... Mało interesujący jak dla mnie. :>
Nezumi Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Z ciekawosci piotrek - jakie motywy moglyby "miec polot"?
piotrek Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Jakiekolwiek. Ten po prostu mnie nie wciągnął. Nie ma tam niczego, co mogłoby przykuć moją uwagę -- grafika (choć niezła), muzyka, "fabuła", klimat przede wszystkim... Mowa o trailerze, cinematicu czy jakoś tak.
ttaaddeekk Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 zgadzam sie z piotrkiem, pierwsy lepszy blurowaty filmik jest lepszy
Rekomendowane odpowiedzi