Napisano 19 Marzec 200420 l Swietne, zaaarabiscie szczegolowe :D Ten \"creating time\" to zeczywiscie musial byc ho ho ho :) A dlaczego ta pracka nie jest jeszcze w zbiorze skonczonych? Co jeszcze chcesz tu dodac? Cokolwiek by to bylo: nie przesadz bo jak bedzie za duzo nas...ypane to sie straci fajny klimacik :) Pozdro
Napisano 19 Marzec 200420 l Witamy ponownie !! Robo jest jednym z najlepszych humanoidów jakie kiedykolowiek widzialem...(szczera prawda...) Powodzenia w dalszej pracy :D Pozdr
Napisano 19 Marzec 200420 l Model i teksturki są świetne ... tylko te usta , troszkę w moim odczuciu psują wrażenie .Można by za miast całej obudowy dać tylko jeden głośniczek ,który wisi sobie na kabelkach ;)
Napisano 19 Marzec 200420 l jeżeli chcesz zorbić animke to powodzenia. ps. ile to ma faców i na jakiej maszynie renderujesz??
Napisano 19 Marzec 200420 l spoko, tylko na miejscu creatorow bym ten mozdzek zabudowal bardziej, bo to jeden strzal w dynke i caly system siada :D
Napisano 20 Marzec 200420 l Autor faców około 300 tyś z jeťli chodzi o sprzŕt to Asus a7v333** Athlon 2.5+ (barthon) Gforce 256 (32 Mb)** Maxtor 120 Gb Nokia 447Xpro (17\') ** 512 Mb ramu DDr 333,* Windoza 2000 prof.,* / *-jakiejśhujowej firmy, ale ważneż?e dzia?a :) /**-polecam a pamiŕtam jak na celeronie 500Mhz - 12h taki jeden się ... (a szkoda gadać tyle czasu zmarnowane) http://www.republika.pl/drzewoleci/1.swf
Napisano 20 Marzec 200420 l Popracowałbym jeszcze nad texturami, bo są bardzo średnie. Modelik jest ok :)
Napisano 20 Marzec 200420 l hmm zbroje to on ma do walki, ale przez te silowniki i \"bebechy\"(kabelki) na wierzchu odrzucam te koncepcje... bogate funkcje manualne i duza ilosc zmyslow(wzrok i mowa) - myslalem o jakiejs funkcji... podawczo, pokazowej.... jednak tutaj tez srednio mi sie to widzi, z tym calym opancerzeniem... wiec jak to jest, do czego ten robot sluzy :D... modelik jest spoko, tak tylko pytam.
Napisano 19 Kwiecień 200420 l jak zrobisz animacej to koniecznie musze ja zobaczyc ;) piknie ... prozdro !!! PS. skad wziales koncept ?
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Mialem juz zaszczyt ogladnac animke, najkrocej mowiac jest wypasiasta!! Hehe wy musicie troche poczekac az sie znajdzie jakis serwerze, ale naprawde warto. Pozdrawiam
Napisano 23 Kwiecień 200420 l trochę mi się nie podoba model głowy (pomysł) ale całość jest naprawdę świetna. wykonanie bardzo dokładnie, ładne materiały. no i powiedz ile nad tym pracowałeś :)
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Tadek nio ładnie ładnie oby tak dalej czekam na animacje mam nadzieje ze bedzie wiecej takich prac i nadejdzie jakaś ciekawa BITWA !! :D pozdro..