Napisano 19 Marzec 200420 l Elo!!:D Po malutku podłybałem sobie myszka i wyszło mi cos takiego - praca już skończona - z pewnoscia znajdą sie jakieś błędy, ale nie mam zamiaru już poprawiać. Nie powiem wam ikle to robiłem bo nawet ni pamiętam - siedziałem czasami po nockach. Pozdr Giorgione
Napisano 19 Marzec 200420 l Hmm, przez niekonsekwencje w malowaniu swiatla wyszlo to dziwnie. Na czole np. obok ostrego (bialego zreszta, blehhh ;) ) bliku pojawia sie gleboki cien. Dziwne. To samo z.. nozem - skad tak gleboki cien przy rekojesci? Byloby fajnie, a tak wszystko wyglada jak zly fotomontaz elementow z roznych bajek. Prace widac i moge sie tylko domyslac, ile czasu zabralo Ci wydzierganie tego myszą. Znam ten bol. Cwicz Giorgin, cwicz, bo masz potencjal. Tygrys na pewno zaraz Ci wylozy o dodge, burn i antykwariacie, wiec ja sie nie odzywam. ;)
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor Bo onejst tam brudny - nie wziąłeś tego pod uwagę:P:)Dzieki za krytykę:D Pozdr Giorgione
Napisano 19 Marzec 200420 l Bardzo fajne - choć nóż w lewej pięści jest albo zakrzywiony w rękojeści albo rodem z figur niemożliwych, bo tak trzymany IMHO powinien wbić się gdzieś w obojczyk i wyjść nad łopatką... Fajne naturalne kolorki
Napisano 20 Marzec 200420 l Bardzo fajne podłubałes tą myszką, tak jak drug powiedzial troche niekonsekwenty swiatlocien, ale tak czy inaczej super:) Swoja drogą, pól dnia minęło a tygrys milczy:)
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor No wielkie dzieki za uwagi - a mycha to masakra - ale nie mam innego wyjścia:(. Moze przy dalszych pracach wyjdzie lepiej:d Pozdr Giorgione
Napisano 22 Marzec 200420 l Fajny motyw jest koło rękojeści, bardzo fajny wzorek na ostrzu, ma w sobie fajny klimat. A co do pracy na myszce to trzeba się przyzwyczaić.
Napisano 22 Marzec 200420 l \'o wielkie dzieki za uwagi - a mycha to masakra - ale nie mam innego wyjścia.\' - masz - olowek, farbki, pastele itd.
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor Pastelami to sie wiecej ubrudzę niżeli cos dobrze wykonam:P A ołówek zawsze pod ręką jak jest czas to sobie coś macham:) na farby mnie nie stać:( - no chyba że akwarele Pozdr Giorgione
Napisano 31 Marzec 200420 l Coś z jego twarzą jest nie tak, ale po za tym...świetnie A:) Trzymasz klasę...:) Pozdr