Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Elo!!:D

Po malutku podłybałem sobie myszka i wyszło mi cos takiego - praca już skończona - z pewnoscia znajdą sie jakieś błędy, ale nie mam zamiaru już poprawiać.

Nie powiem wam ikle to robiłem bo nawet ni pamiętam - siedziałem czasami po nockach.

Pozdr

Giorgione

7.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm, przez niekonsekwencje w malowaniu swiatla wyszlo to dziwnie. Na czole np. obok ostrego (bialego zreszta, blehhh ;) ) bliku pojawia sie gleboki cien. Dziwne.

To samo z.. nozem - skad tak gleboki cien przy rekojesci?

Byloby fajnie, a tak wszystko wyglada jak zly fotomontaz elementow z roznych bajek.

Prace widac i moge sie tylko domyslac, ile czasu zabralo Ci wydzierganie tego myszą. Znam ten bol.

Cwicz Giorgin, cwicz, bo masz potencjal. Tygrys na pewno zaraz Ci wylozy o dodge, burn i antykwariacie, wiec ja sie nie odzywam. ;)

Napisano

Bardzo fajne - choć nóż w lewej pięści jest albo zakrzywiony w rękojeści albo rodem z figur niemożliwych, bo tak trzymany IMHO powinien wbić się gdzieś w obojczyk i wyjść nad łopatką...

Fajne naturalne kolorki

Napisano

Bardzo fajne podłubałes tą myszką, tak jak drug powiedzial troche niekonsekwenty swiatlocien, ale tak czy inaczej super:) Swoja drogą, pól dnia minęło a tygrys milczy:)

Napisano
  • Autor

No wielkie dzieki za uwagi - a mycha to masakra - ale nie mam innego wyjścia:(.

Moze przy dalszych pracach wyjdzie lepiej:d

Pozdr

Giorgione

Napisano

\'o wielkie dzieki za uwagi - a mycha to masakra - ale nie mam innego wyjścia.\' - masz - olowek, farbki, pastele itd.

Napisano
  • Autor

Pastelami to sie wiecej ubrudzę niżeli cos dobrze wykonam:P

A ołówek zawsze pod ręką jak jest czas to sobie coś macham:)

na farby mnie nie stać:( - no chyba że akwarele

Pozdr

Giorgione

Napisano

Coś z jego twarzą jest nie tak, ale po za tym...świetnie A:)

Trzymasz klasę...:)

Pozdr