giorgione Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 Elo!!:D Po malutku podłybałem sobie myszka i wyszło mi cos takiego - praca już skończona - z pewnoscia znajdą sie jakieś błędy, ale nie mam zamiaru już poprawiać. Nie powiem wam ikle to robiłem bo nawet ni pamiętam - siedziałem czasami po nockach. Pozdr Giorgione
dr Ug Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 Hmm, przez niekonsekwencje w malowaniu swiatla wyszlo to dziwnie. Na czole np. obok ostrego (bialego zreszta, blehhh ;) ) bliku pojawia sie gleboki cien. Dziwne. To samo z.. nozem - skad tak gleboki cien przy rekojesci? Byloby fajnie, a tak wszystko wyglada jak zly fotomontaz elementow z roznych bajek. Prace widac i moge sie tylko domyslac, ile czasu zabralo Ci wydzierganie tego myszą. Znam ten bol. Cwicz Giorgin, cwicz, bo masz potencjal. Tygrys na pewno zaraz Ci wylozy o dodge, burn i antykwariacie, wiec ja sie nie odzywam. ;)
giorgione Napisano 19 Marzec 2004 Autor Napisano 19 Marzec 2004 Bo onejst tam brudny - nie wziąłeś tego pod uwagę:P:)Dzieki za krytykę:D Pozdr Giorgione
brite Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 Bardzo fajne - choć nóż w lewej pięści jest albo zakrzywiony w rękojeści albo rodem z figur niemożliwych, bo tak trzymany IMHO powinien wbić się gdzieś w obojczyk i wyjść nad łopatką... Fajne naturalne kolorki
ikim Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Bardzo fajne podłubałes tą myszką, tak jak drug powiedzial troche niekonsekwenty swiatlocien, ale tak czy inaczej super:) Swoja drogą, pól dnia minęło a tygrys milczy:)
giorgione Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 No wielkie dzieki za uwagi - a mycha to masakra - ale nie mam innego wyjścia:(. Moze przy dalszych pracach wyjdzie lepiej:d Pozdr Giorgione
Łukasz Misztela Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Fajny motyw jest koło rękojeści, bardzo fajny wzorek na ostrzu, ma w sobie fajny klimat. A co do pracy na myszce to trzeba się przyzwyczaić.
biglebowsky Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 \'o wielkie dzieki za uwagi - a mycha to masakra - ale nie mam innego wyjścia.\' - masz - olowek, farbki, pastele itd.
giorgione Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 Pastelami to sie wiecej ubrudzę niżeli cos dobrze wykonam:P A ołówek zawsze pod ręką jak jest czas to sobie coś macham:) na farby mnie nie stać:( - no chyba że akwarele Pozdr Giorgione
Falcrum Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Coś z jego twarzą jest nie tak, ale po za tym...świetnie A:) Trzymasz klasę...:) Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi