Zed Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 Czy ktos moze mi pomoc? Renderuje animacje v-ray\'em i przy ogladaniu jej wyraznie widac jak obraz migocze. Bierze sie to z tego ze v-ray renderuje kazda klatke nieco inaczej. Tzn jedna jest lekko ciemniejsza od drugiej, nastepna lekko jasniejsza itd. Sa ta minimalne roznice ale przy ogladani serii renderow bardzo widoczne. Pojedyncze klatki ktore renderuje najczesciej maja nieco inne odcienie. Probowalem juz z roznymi ustawieniami i nie mam pojecia co z tmy fantem zrobic. Uzywam v-raya pod maxa 6. Mam nadzieje ze ktos wie jak z tym sobie poradzic. Z gory dzieki. Pozdrawiam
Falcrum Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 To wpływ ograniczeń VRay DEMO...Nic się nie da zrobić (chyba :| ) Korzystaj z wysszukiwarki...podobny temat był już wcześniej... Pozdr
adamkos Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Bylo o tym tyle razy... masz nie legalna pelna wersje. twoim rozwiazaniem bedzie wersja demo, ktora nie bedzie migac.
Zed Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Niepotrzebnie narobilem tyle halasu. W sumie juz sam do tego doszedlem. Niedlugo qpuje pelna wersje a to napewno rozwiaze problem :) A co do tego ze temat ten byl juz wiele razy to jakos nie moglem sie doszukac.
Zed Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 No i kupilem pelna wersje V-Ray\'a. Moge smialo powiedziec ze jestem teraz 100% fanem tego rendera i z uwagi na wydana kase jak i z uwagi na mozliwosci rendera. Nie mam zamiaru przerzucac sie teraz na inne renderki ;)
Rekomendowane odpowiedzi