Napisano 29 Kwiecień 200915 l Proszę o opinie i ewentualne podpowiedzi:) Jestem nowy i to moja pierwsza praca którą zamieszczam na tej stronce:) Edytowane 29 Kwiecień 200915 l przez jeremy
Napisano 29 Kwiecień 200915 l a gdzie ta twoja pierwsza praca? edit: o już jest :P no mateirały leżą troche, podłoga to standardowy Arch&Design :P trawa też kiepska, za ciemno we wnętrzu. Edytowane 29 Kwiecień 200915 l przez chudy
Napisano 29 Kwiecień 200915 l witamy ale ale :) lektura na start http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619
Napisano 29 Kwiecień 200915 l dzięki właśnie czytałem:) Już wrzucam miniaturkę;) co do materiałów i zieleni popracuje nad tym
Napisano 29 Kwiecień 200915 l nie chodzi o miniaturkę. tylko o Przeczytaj ZASADY zanim zapostujesz ! ZASADY: 1) Tytułuj tematy zgodnie z ustalonymi zasadami i tak, aby każdy wiedział o co chodzi i gdzie wchodzi : - Postac3d: ..... - Pojazd3d : ..... - Obiekt3d: ..... - Rzeźba: ..... Np. Postac3d : Spider-Man, Pojazd3d : Jeep x200jt, Obiekty3d : 10 Samochodów i 20 postaci Rzeźba: Goblin straszliwy
Napisano 29 Kwiecień 200915 l to jak popracujesz nad materiałami i zielskiem, to masz co myśleć o lepszym GI shadingu na sufitkach, bo tam plamy jakieś niezdarne widzę.Przyjemne światło ale niestety, bez doskonałości. chodnik nie teges, nie widziałem drewnianego w takim rodzaju :D I ogólnie cienie takie nieładne :) Życzę wytrwałej nauki, bo wiem że zaczynasz. Sam też czasem mam problemy z wiz3d. :) ---> ładne referki i tutoriale znajdź ;) - na długo Ci się przydadzą. Gratuluję twoich początków.
Napisano 30 Kwiecień 200915 l A ode mnie to: 1. Jeśli chodnik ma już być drewniany to daj mu chociaż bump i popraw tiling :) 2.Woda do poprawy (o ile to jest woda). 3. Co to jest to szklane w murze?
Napisano 3 Maj 200915 l ok zmieniłem całkowicie materiał tarasu poprawiłem wode ale z trawą mam nadal problem
Napisano 3 Maj 200915 l trawa ciągle taka "nijaka", popatrz tutaj może Ci pomoże http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=58315
Napisano 3 Maj 200915 l fotel sztuczny okropnie, wzbogać tego exteriora i zbliż go bardziej do natury. mdło to wygląda.