soshka.cg Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Trochę ciąży mi już ta scenka dlatego postanowiłem przenieść ją z mojego wipa o tym samym tytule do galerii i tym samym zakończyć go. Zdaję sobie sprawę z tego że można by jeszcze to dopracować ale uważam że i tak dużo się przy tym nauczyłem i czas skupić się na czymś innym (np na moim drugim wipie ;) ) Ok scenka popełniona w maxie 6 i w PS7. Pozdrawiam :)
Krzysiek Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Brawo, naprawde super praca!! Bardzo ladnie wyglada trawa, mozesz zdradzic jak ja zrobiles?? Pozdrawiam i zycze rownie udanych prac [piwo]
Master Kiełbaster Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Wypasione!! :) No może oprócz kanciastego kamienia ze standartową teksturą, sztucznego misia i materiału rączek.
dynio Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Wszystko fajnie , tylko te cienie , powinny być ciut rozmyte , bo to tak sterylnie wygląda !
soshka.cg Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 Dzięki ;) Aragorn trawka była robiona maxowym scaterem a potem poprawiana w PS. Master kamyczek to objaw mojego lenistwa, misio w zasadzie miał być sztuczny -toż to taka przytulanka :), a o rączkach to już nie mówię bo widzę sam że to porażka :( dynio wydawało mi się że w słoneczny dzionek takowe cienie będą ok ale może się myle. pozdro
soshka.cg Napisano 21 Marzec 2004 Autor Napisano 21 Marzec 2004 Dzięki Eden-3d Obrazek ma 180KB także daję linka coby może szybciej się otworzył w nowym oknie :) http://sebfx.w.interia.pl/grafika/rowerek.jpg
Gość User190 Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Słabiutkie - nie podoba mi się... Kiepskie oświetlenie, kolorki, pusto tu strasznie.. poza tym trawa raczej nie rośnie na takim podłożu, a u Ciebie pod trawą widać taką samą teksturę.. słaboo
Kris_R Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Jeśli dużo się nauczyłeś przy tej pracce, to wielkie brawa dla Ciebie. Tak trzymaj i walcz dzielnie o kolejne fajne miśki i inne cuda. Co do pracki... czy powala? nie powala.. czy robi warżenie? tez nie do końca... ma taki psuty, techniczny wyraz... trochę jakby brak wyrazu... to taka rada na przyszłość.. skoncentruj się na emocjach jakie chcesz zawrzeć w pracy i postaraj się je oddać... kolorem, oświetleniem, kompozycją.... wszelkimi środkami jakie mogą temu słuzyć... wtedy praca będzie silniej oddziaływała na widza.... ale i tak jest nieźle jak na początek :)
MF Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Ja bym wywrócił roweryk, troche tam zrobiłbym bałaganu. Gdzieś na pierwszym planie jakiś bucik... A pod spodem dopisek: life is brutal... :) Pracka nabrała by jakiegoś klimatu... No a tak poważnie to mi się naprawde podoba, jedynie mam zastrzeżenia do oświetlenia, coś mi w nim nie pasuje... Pozdro
giegu Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Hmm, ja robie trawke SHAGIEM i wychodzi milion razy bardziej realistycznie, do tego włączam SSS (no chyba że zostawiam nieskonwertowane :) no i wogóle mógłbyś dać lepsze materiałki na misia (coś w stylu Vevet :) popraw kamyk, daj większy bump na niego i podłoże i bedzie super! Pozdr!
Im@ginner Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Fajna pracka, cienie mogłyby być bardziej rozmyte a kamień mniej kanciasty. Widać, że misiek był poprawiany w PS\'ie. Ale ogólnie bardzo dobrze 5 + tak trzymaj pozdr, Imaginner
Marcin Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 fajnie ze to bylo napisane juz 3 miesiace temu :D ja kocham odkopywanie watkow :D
Gość User190 Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Nie am to jak \"na chama\" nabijać sobie posty :)
SansSerif Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 `na chama` atakujecie ludzi. co zlego jest w odkopywaniu postow?
Marcin Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 chodzi tu o kostroktywna krytyke szerifh a nie o pisanie to co bylo napisane juz na samym poczatku.....przyposcmy np to ze bylo post-robota w PS i ten kamien
Salvator Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Dostajesz od prowadzącego akcję na rzecz uśmiechania forum award za pracę z jajem ;] [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Salvator]
soshka.cg Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 hehe dzięki :)) miło mi bardzo, że ktoś jeszcze zwrócił na tą prackę swoją uwagę:))
Rekomendowane odpowiedzi