Tinek Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Witam, Przeczytawszy wszystkie tomy Muminków i obejrzawszy wszystkie odcinki serialu animowanego stwierdziłem, że nikt nigdy nie ośmielił się schwytać Buki - postrachu doliny. ...i nie chce mi się wierzyć, że nikomu nie chodziło to po głowie. Może nie niewinnym Muminkom, ale chociażby Włóczykijowi, małej Mi, a już na pewno Bobkowi. Praca ma przedstawiać dom Muminków uzbrojony w ogromną pułapkę; z przynętą, wielką klatką i łowcami (z Bobkiem na czele) pochowanymi gdzie się da, jak również niczego nie świadomą Bukę herself. najprawdopodobniej w klimacie zachodzącego za fiordami fińskiego słońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinek Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 Dobry wieczór Poniżej ujęcie jakie prawdopodobnie uskutecznię... z tym, że w miejscu Włóczykija zawita Buka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 kadr fajny, czas zaczac uskuteczniac jakies poly: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 hehe powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 haha genialny pomysł :D jedziesz z tą buką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Jak możesz się nie bać robić pułapkę na BUKĘ?! Ona i tak wszystkich dopadnie! Zobaczycie! A tak na serio to praca zapowiada się bardzo fajnie :) Czekam na postępy! Świetny pomysł! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aduko Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Jak bukę złapiesz to hatifnaty przyjdą i ją uwolnią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinek Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Dzięki za poparcie, Hatifnaty pewnie też się przyłączą do spisku i gdzieś zza domu będą obserwować. Na dniach sporządzę konkretny koncept, a tymczasem wziąłem się za Bobka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinek Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Koncept Bobka: ...i zakościowany już: Czas dorobić owłosienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinek Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 W międzyczasie troszkę rzeźby: ...i weekendowy wyjazd bez komputera :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Świetnie wygląda Bobek :) Podoba mi się bardzo. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinek Napisano 20 Maj 2009 Autor Share Napisano 20 Maj 2009 Heja! Dzięki za wsparcie. Poniżej skończony włochaty Bobek. Trochę przegiąłem z dokładnością map, bo w sumie nie będzie on na pierwszym planie, ale.... czuje ze szczegółowy stwór się jeszcze przyda. Z odbiciem w oku też przesadziłem i cały nos w nim widać :P... to się poprawi. ...a tymczasem warto by było już ostateczny koncept wykreować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Podoba mi sie bobek tylko moze gęściejsze dał bym futro wkoło nosa , oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 dokładnie, daj bardziej gęste futro i będzie ślicznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Masakra. Jeśli reszta będzie tak dobra jak Bobek to sobie nad łóżkiem tą prackę powieszę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 O rany! BUKA to dla mnie absolutnie kultowa postać, pomysł rewelacyjny, może w końcu przestanie wszystkich terroryzować skubana jedna. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 niezły bobek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 (edytowane) Fajny bobek, ale imo przydałoby mu się więcej sierści(?);) Edytowane 2 Czerwiec 2009 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi