Gość ... Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 Siema to jest jedna z moich pierwszych prac. Wiem ze jest strasznie smieszna no ale daje ja tutaj po to zeby sie dowiedziec co zle zrobilem i co byscie mi poradzili :>. Robilem ja w 3dsmax5. Sprzet GF FX5200, duron 1800, 256 Mb DDR (robilem samym edit meshem :>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 koniecznie musisz to przeczytac: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 zmien temat. ale zes sobie wybral nicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 1. Za okrągłe kształty. 2. Głośniki mają złe te takie niebieskie bo to błyszczy i odstaje. 3. Złe ujęcie rendera [jakoś tak z daleka, nic nie widać i po lewej stronie na dodatek]. 4. Klawiatura mogła być choć troszke krzywa a nie jak deska. 5. Jak sie trzyma ta podstawka pod myszke ?! troche to niewygodne by było. 6. CD-Rom wygląda jak by ktoś go nadmuchał. 7. Szyny od szuflady są w złym miejscu i za duże. 8. Na głównym głośniku powinna być dioda. 9. Na monitorze u góry widać jakieś kreski. 10. Przyciski na monitorze wydają sie ogromne. A poza tym [ i 99 innymi błędami ([lol2])]może być[lol2][lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 kompozycja pracy, nikogo ta czern nie interesuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 popracuj nad otoczeniem, nad jakas podloga i sciana, bo teraz to wyglada jak... nio sam wiesz :D za okragle ksztalty... nie rom meshsmootha tylko sam smooth, pomaga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 A moze nalezaloby odwrocic Twoje pytanie na: \"czy cokolwiek w tej pracy jest dobrze?\" Proponuje zaopatrzyc sie w kartke, olowek i linijke - celem dokonania niezbednych pomiarow WSZYSTKIEGO co pokazales... Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Ja nie widze sensu pokazywania tak prostych i naprawde \"początkujących\" pracek na forum, kazdy kiedys zaczynal ale nie trzeba odrazu wrzucac wszysko na swiatlo dzienne. Chyba ze jest sie masoxhistą... A jezeli chodzi o samą prackę to wszystko juz powidziane zostało przez przedmowcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 BLEH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 to ma byc komputer?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Empik, a na co ci to wygląda ?! Na kosiarke ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi