Savant Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) Witam, Wreszcie nadszedł moment mobilizacji i postanowiłam zmienić swój bezpieczny status " anonimowego obserwatora" na na mniej bezpieczny ale jakże satysfakcjonujący narażając się tym samym na Wasze bezcenne (mam nadzieję) komentarze i opinie. Przygodę z digitalem rozpoczęłam stosunkowo niedawno i zamierzam poświęcić mojej pasji więcej czasu i zaangażowania.Korzystałam na początku z Alias Sketchbook Pro ( bardzo wygodny bo korzystam z PC Tabletu , teraz próbuję kombinować w PS. Po cichutku licze na wyrozumiałość, bo jestem dopiero na poczatku swojej digitalowej drogi. Edytowane 17 Maj 2009 przez Savant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Laska jest troche asymetryczna i ma troche za gróby nos ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Świetny jednorożec. Podoba mi się jego szkicowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Witaj! Początki są niezłe u Ciebie, przesadzasz z blurowaniem, miękkim pędzlem, przez co wychodzi Ci mydło straszne, ale proporcje są raczej zachowane... zgadzam się z Nikodemem w sprawie jednorożca aczkolwiek ten koń jest na tyle znany (bynajmniej mi), że widziałem już takiego i w książkach i w internecie tyle, że bez rogu... możesz pokazać tez coś z natury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Zgadzam się w 100% co do przesadzania z miękkim pędzlem ale tak jak już wcześniej pisałam wynika to z braku doświadczenia w posługiwaniu się programami graficznymi więc efekt jest kiczowaty i za bardzo ugładzony, muszę popracować z teksturowanymi pędzlami z Ps i ich transparentnością to może pozbędę się tej wymemłanej stylistyki.Dzięki z konstruktywną krytykę, postaram się wrzucić coś z natury ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 a to moje pierwsze cyfrowe owoce ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Świetne. Szczególnie pierwsze, któremu bardzo służy ta pikseloza. Cytrynka też daje radę (b fajne kolory). Śliwki za metaliczne. Ciekawi mnie ich proces powstawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 Flora już była więc dorzucam trochę fauny. Zapraszam do komentowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 Witam, chciała bym poznać więcej Waszych cennych wskazówek i opinii więc kolejny raz zapraszam do komentowania moich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 nie uzywaj blura :P....narazie to wszystko :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Jak narazie bardzo mi się podoba ;) Rotcore masz rację ja tez juz gdzies go widzialem :D ale podoba mi sie u Ciebie detal^^ dosc ostroznie w niego wchodzisz^^ a co do blura nie bede sie powtarzal po innych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 póki co najbardziej mi sie owady podobają; zwłaszcza modliszka. owoce są zbyt "umowne" i miejscami nieco "stereotypowe" zwłaszcza ta cytryna, z ta "dupką" :P i takim wklęśnięciem jak w bajkach disneya. z ilustracji najbardziej mi sie koń podoba :P jest najładniej wykonczony i chyba najwięcej czasu nad nim poświęciłeś. i też to powiem: nie używaj blura! to strasznie spłaszcza obrazki! i to WIDAĆ! i może mała sugestia: nie rysuj dziewczyn o typie urody jak ta panienka z białymi włosami... XD one są takie kiczowate ^^'''' nie warto im poświęcać tyle czasu. lepiej ucharakteryzować i pstryknać fotke. ale to taka moja subiektywna opinia jest, więc się nie przejmuj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi