Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Od niedzieli siedzę sobie na tą scenką i nie mogę sie zdecydować które oświetlenie wybrać. Nad kompozycją jeszcze eksperymentuję. Postacie są w fazie ustalania pozy. Zamierzam dodać zróżnicowane szkielety w większej liczbie. Napiszcie co sądzicie o scence... co poprawić, co wywalić i co zmienić.

Pozdrawiam.

wkrainiebogw.jpg

walkawkrainiebogw.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wydaje mi sie ze laska ma nie proporcjonalnie dlugie nogi. Co do oswietlenia to drugie wydaje mi sie lepsze.

Napisano

w krainie bogów wnętrze porządnie zarosło ivy :)

co do całości - nie wiem o co chodzi w tej scenie póki co..mógłby ten tylni wojak sie na nią gapić ,bo pewnie chcesz pokazać walke ludzie vs bogini?

pzdr

Napisano

charakterystyka postaci? wtf? a miał się przez miesiąc nie odzywać.

Mortom mógłbyś napisać o co chodzi w tej scenie mniej więcej? Ta pani ma trochę za długie nogi i prawy cyc jakoś tak dziwnie odstaje ;)

Napisano

druga senka imo lepsza,

-bogini wystepuje w teatrze ze ma tak oswietlona twarz ? trzeba imo przyciemnic a dodac pozostalym postaciom bo ledwo ich widac.

-ja bym sprobowal cala scene przyciemnic a rozjasnic ten pomarancz i zielony z tylu ,tudziez puscic go bardziej na scene bo teraz to wyglada troche jak "chcialbym ale sie boje" :P

Napisano
  • Autor

Bielik93 - nogi nogi ;) fakt pewno wyszło trochę za długo... zmienię perspektywę to sie skrócą. THX

peterr - dokładnie... bogini nekromantka vs 2-4 żołnierzy z prawej. Postacie narazie planowo zajęły pozycje... żołnierzowi z przodu dokręcę łeb aby się gapił na jaśnie panią bladą ;) TXH

Dunablaster - krytyka to krytyka trzeba przyjąć z pokorą :)

Szczery. - ogólny zamysł to taki jak napisałem wyżej. Nektomantka większa wzrostem (stąd wieksze nogi - chcialem podkreślić teatralność sceny) wscieka sie na 2-4 wojaków i spuszcza na nich swoich sługusów (szkeletorów). CO do cial bogini poeksperymentuje z iinym ujęciem pozą może sie troche jeszcze wyklaruje... narazie to mocny VIP.

marc_in - dokładnie chciałem zrodzić nastrój teatralny (dosłownie). Chętnie wyprubuje radę z dodaniem światła. THX za radę.

Dzięki za komentasy ;) po pracy poeksperymentuję nad sceną.

Pozdrawiam.

Napisano

Moze i nie powinienem sie udzielac ale moim zadniem wyglada to strasznie. Calkowity chaos i jak z innej bajki. Te chwasty dosc dziwnie wygladaja postacie sa w nienaturalnych pozach a panienka wyglada jak wklejona. Ja rozumiem ze jak sie w 2d cos robi to mozna zle narysowac postac w perspektywie i uzyskac takie cuda ale to jest 3d a nie pasuje wogole calosciowo do tla. Noga jedna do tylu druga jakos do przodu znowu reszta ciala jeszcze w innych kierunkach. Te wlosy to jak domalowane.

Z tego co pamietam to zazwyczaj prace miales na wyzszym poziomie.