Napisano 13 Maj 200915 l Witam, Od niedzieli siedzę sobie na tą scenką i nie mogę sie zdecydować które oświetlenie wybrać. Nad kompozycją jeszcze eksperymentuję. Postacie są w fazie ustalania pozy. Zamierzam dodać zróżnicowane szkielety w większej liczbie. Napiszcie co sądzicie o scence... co poprawić, co wywalić i co zmienić. Pozdrawiam.
Napisano 13 Maj 200915 l Wydaje mi sie ze laska ma nie proporcjonalnie dlugie nogi. Co do oswietlenia to drugie wydaje mi sie lepsze.
Napisano 13 Maj 200915 l w krainie bogów wnętrze porządnie zarosło ivy :) co do całości - nie wiem o co chodzi w tej scenie póki co..mógłby ten tylni wojak sie na nią gapić ,bo pewnie chcesz pokazać walke ludzie vs bogini? pzdr
Napisano 13 Maj 200915 l charakterystyka postaci? wtf? a miał się przez miesiąc nie odzywać. Mortom mógłbyś napisać o co chodzi w tej scenie mniej więcej? Ta pani ma trochę za długie nogi i prawy cyc jakoś tak dziwnie odstaje ;)
Napisano 13 Maj 200915 l druga senka imo lepsza, -bogini wystepuje w teatrze ze ma tak oswietlona twarz ? trzeba imo przyciemnic a dodac pozostalym postaciom bo ledwo ich widac. -ja bym sprobowal cala scene przyciemnic a rozjasnic ten pomarancz i zielony z tylu ,tudziez puscic go bardziej na scene bo teraz to wyglada troche jak "chcialbym ale sie boje" :P
Napisano 13 Maj 200915 l Autor Bielik93 - nogi nogi ;) fakt pewno wyszło trochę za długo... zmienię perspektywę to sie skrócą. THX peterr - dokładnie... bogini nekromantka vs 2-4 żołnierzy z prawej. Postacie narazie planowo zajęły pozycje... żołnierzowi z przodu dokręcę łeb aby się gapił na jaśnie panią bladą ;) TXH Dunablaster - krytyka to krytyka trzeba przyjąć z pokorą :) Szczery. - ogólny zamysł to taki jak napisałem wyżej. Nektomantka większa wzrostem (stąd wieksze nogi - chcialem podkreślić teatralność sceny) wscieka sie na 2-4 wojaków i spuszcza na nich swoich sługusów (szkeletorów). CO do cial bogini poeksperymentuje z iinym ujęciem pozą może sie troche jeszcze wyklaruje... narazie to mocny VIP. marc_in - dokładnie chciałem zrodzić nastrój teatralny (dosłownie). Chętnie wyprubuje radę z dodaniem światła. THX za radę. Dzięki za komentasy ;) po pracy poeksperymentuję nad sceną. Pozdrawiam.
Napisano 13 Maj 200915 l Moze i nie powinienem sie udzielac ale moim zadniem wyglada to strasznie. Calkowity chaos i jak z innej bajki. Te chwasty dosc dziwnie wygladaja postacie sa w nienaturalnych pozach a panienka wyglada jak wklejona. Ja rozumiem ze jak sie w 2d cos robi to mozna zle narysowac postac w perspektywie i uzyskac takie cuda ale to jest 3d a nie pasuje wogole calosciowo do tla. Noga jedna do tylu druga jakos do przodu znowu reszta ciala jeszcze w innych kierunkach. Te wlosy to jak domalowane. Z tego co pamietam to zazwyczaj prace miales na wyzszym poziomie.