Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemanko to znowu ja, lecz po dluzszej przerwie. Nie bylo mnie tak dlugo bo bylme zajety czyms innym. Dobra koniec gadania. Chce zrobic sypialnie i chce ja wrzucic tutaj bo wiem ze takto bede musial ja skonczyc i ze mi pomorzecie. Jest narazie ubogo bo zaczynam i robie juz w zwyklym maxie. Wzoruje sie na tej sypialni:

dreamedbedroomfourthren.jpg

Chce zrobic cos w podobie a jak sie uda to takie samo ;p;d narazie mam tylko tyle :

sypialnia2.jpg

no to narazie tyle, mysle ze kolejny up bedzie niedlugo

Edytowane przez phatum32
  • Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

czesc, to znowu ja ;/ widze ze komentow nic ;p ale dobra chce przed snem wrzucic malego upa, sory ze tak ciemno ale tak wyszlo. Na szafeczce nocnej jest lampka nocna jak cos, musze jeszcze dorobic jakiegos kompa, monitorek ... myslalem am tamtym kaciku o malym biurze ;p

sypialnia4.jpg

Napisano

Najpierw to radziłbym zrobić wszystkie modele i teksturki do nich bo takie clay'e to raczej do niczego Ci się nie przydadzą. Powodzenia w dalszej pracy.

Napisano

Dam ci radę, więcej rób, mniej redneruj. Do tego takie claye, tak jak ktoś tu wcześniej pisał do niczego sie nie nadają, jak chcesz pokazać modele to lepszy będzie chyba szybki screen, z wievportu. Powodzenia w dalszej pracy!

Napisano

Hej.

Nie wiem, czy to najlepszy wybór referki. Na twoim miejscu wybrałbym zdjęcie, a nie wizkę.

Mimo, że na pierwszy rzut oka ładna - ma kiepskie cienie po kątach.

Napisano

następnym razem, rób własną wizkę, a nie kopiuj czyjegoś projektu, bo tutaj też liczy się pomysł, gdzie co i jak poukładać :) Ale jak już zacząłeś, to mam jedno ALE, a mianowicie chodzi o krzesło - ma nogi za cienkie, tzn. na całej długości stykają się z podłogą.

powodzenia ;]

Napisano

narazie nie chce wlasnego pomyslu bo chce nauczyc sie w miare modelowac i odwzorowac cos ... a z ta korekta to co tam trzeba zrobic ?? ja tylko dalem camera corection i ustawilem na 0 ale nie wiem czy to to i czy dobrze ze 0

Napisano (edytowane)

to znowu ja ... nie robilem nic praktycznie, wszystko robione przewaznie przez ostatnie 2 dni,na dzisiaj skonczylem i nalozylem materialy. Co sadzicie ?? Koldra mi sie nie podoba nie wiem co zrobic, nie wiem dlaczego tez jest takie duze ziarno na suficie nad lozkiem ;/ reszta mysle ze ujdzie, musze jeszcze cos za oknem dodac, narazie chce wiedziec co sadzicie. PRosze o wszelkie komenty ... o to:

.

sypialnia9photoshop.png

.

sypialnia8.png

Edytowane przez phatum32