leander Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 jakie rece? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 powiedzmy ,ze nie sa osobno jest i stara reszta... =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarpen Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 yarpen - jak dla mnie masz niezłe oko. Dosyc latwo wydaja sie zlapane te pozy. dzięki, od jakiegoś czasu staram się pracować tak, aby łapać kształt za pierwszym razem, bez zbędnych poprawek itp. wiadomo, że nie zawsze wychodzi, ale moim zdaniem jest to dobra metoda, gorąco polecam wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Dwa nienajnowsze szkice dłoni : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 heh cos dziwnie wigina palce za ostatnim klykciem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 jakie drobne te paluszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinia Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Oj dawno mnie tu nie było :) a działo sie działo Co do ostatnich raczek palce może i cieniutkie ale podoba mi sie konstrukcja... ja tez musze cos wrzucic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarpen Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 sorry za jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 PPK, bardzo mi sie podoba kreska w dloniach yarpen: szkoda, ze nie wykonczyles dokladnie jakiejs wiekszej partii, ale to co jest i uchwycenie pozy - jak dla mnie git. dawno za olowek nie chwytalem, wiec cos na rozgrzewke. Mam nadzieje, ze bedzie wiecej i nieco spokojniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 kurka twoja kreska ma harakter ..przeskoczyles etap naturalistyczny;) yarpen rewelacyjnie uchwyciles poze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 no... kto by sie spodziewał ze tu zawitam... dla mnie to też szok ;) hehe ale raz nie zawsze ;) milego zrywania boków z oglądania ;) pozdr to były wspomniane ręce ;) http://members.lycos.co.uk/littleninja/r.jpg a to już nogi pozdr miki (boba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 a mnie się podobają "łapki" PPK świeżutki rysuneczek, może nie trafione proporcje ale jak on ich szuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 bardzo fajne stopy boba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 members.lycos.co.uk/littleninja/ - ??? Atak klonów? Nindzia, już wszyscy wiemy! Nie ukrywaj się. AH! Ty jesteś koleżanką nindzi, tak? ;) Pojąłem. eee... Cześć :) fajne eee rysunki. Hukhum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinia Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 ok to ja tez dodam kilka szkicow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinia Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 i jeszcze jedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Fajne Kiniu :) Krotkie acz tresciwe. referka z anatomii dla artystow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 leander - fajne .. tylko co to ? ;) trzeb by choc szkicowo wykonczyc chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Leander: właśnie takie lubie..., zagadkowe i tajemnicze. ktoś chce anatomie bochenka, mogę zeskanowac odpowiednie strony i wrzucić gdzieś :DDD jeśli wiecie, co to jest ofkoz. Fajne obrazki mięśni, czachy i innych cudeniek, a przy tym kilka wybornych działów o budowie komórki zwierzęcej.. ale to ot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 hehe, po waszych komentarzach wnioskuje, ze mi to "studium" anatomii nie wyszlo :) Ogolnie przerysowuje i staram sie analizowac fotki z tej ksiazki. Pewnie nad ranem cos zmaluje jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2004 idz juz spac, co leander? co to kurde jest za siedzenie po nocy ... nie 'nad ranem', ale rano cos zmalujesz :| p.s. troche zdeformowalo klate i ramie ... yo. dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Dwa szybkie szkice Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 marni mi na razie idzie:( Format mnie trochę przytłacza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 ciągle się ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 i jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BreG Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Ja sie jeszcze ucze podstaw :P Kolezanka mi zasnela na fotelu... a ze mialem olowek pod reka i nie chcialem jej budzic :D Czy to sie wogole trzyma kupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 jak na początki to spoko. łap proporcje, nie wchodź w detale, ale widać , że jak poćwiczysz bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Próbowałem narysować coś innego niż faceta (uczę się, uczę!!!), i taki dzieciak mi wyszedł (Przy okazji można to zaliczyć do speedów, bo powstawało gdzieś z 5 minut): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 kilka portrecików i szkic postaci.. Te duże oczy na jednej pracce mają być duże :) pozdrawiam, gsOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Ciąg dalszy dzieciaka. Płaski jest i nierealistyczny na razie, ale zależy mi głównie na tym, aby złapać dziecięce proporcje i nauczyć się je rysować (Potem wycieniuje normalnie). A tak przy okazji, uszy naprawdę nie są za duże - to jest rysowane na podstawie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Prawdopodobnie ostatnie stadium rozwoju dzieciaka: Można powiedzieć, że chłopca umiem już narysować. Teraz czas na dziecko płci przeciwnej (gorzej, że nie mam zdjęcia żadnej tego typu osoby z rodziny, ale od czego jest google images? :D) No i nie mówcie mi, że uszy są za duże lub że bary są za wąskie, czy też szyja za szeroka, bo to jest robione na podstawie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 gsOne: osoba jedzaca ( w okularach) bardzo bardzo mi sie podoba pierwsza dziewczyna ma chyba troche oczy za duze . takie mangowe znaczy sie ale ogolnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 a to i ja cos znalazlem starego .. no starego starego ale pokaze. eh kiedys to sie robilo a teraz? bida bida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 miesi3ck: cytuje mojego posta: "kilka portrecików i szkic postaci.. Te duże oczy na jednej pracce mają być duże :) pozdrawiam, gsOne" ale spoko, dzieki- moze rzucily Ci sie w oczy jakies bledy czy gnioty w tych pracach, jak tak to prosze bluzgac, byle twórczo ;) pozdrawiam, gs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 smart, obczaj teraz moje łapki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 i jeszcze jedna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 gsOne: ehh ale jestem :-) w ogole nie czytalem tylko od razu ogladalem :-) duze duze oczy ale ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 czaszka długopisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 i jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 taa lubimy czaski długopisem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 remanent: czacha wypas :) Misi3ck: ten siedzacy tez fajny. Ladnie "siedzi" w przestrzeni, wlasnie probuje to uzyskac u siebie. gsOne: swietne portreciki, z pomyslem. prabab: wrzucaj raczej ostatnie stadium obrazka, nie prowadzmy tu WIPa. No i chlopiec ma troche malo wspolnego z anatomią :P Portret, 50x35 cm, 2 godziny. Srednio tu pasuje, ale wątek portertow i life drawing gdzies sie pochowaly gleboko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 misi3ck-fajny szkic modela remanent-obczaiłem:]nieźle Ci idzie z bryłą,ja chyba za bardzo brnę w szczegóły:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 leander-mam dziwne odzczucia, wiesz? jakby bryła coś dziwnie sie formowała. może to kontrasty za mocne miejscami, np ust czy linii włosów? sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Probuje namalowac reke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 kolejny portret, na sztaludze mi sie podobal, ale po zeskanowaniu i obejrzeniu w pomniejszeniu zszedlem na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Zamiast skanowac wystarczy odejsc pare krokow w tyl od sztalugi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Sztaluge mam jakies 6 krokow od miejsca w ktorym teraz siedze i mi sie podoba. Pewnie moj skaner krzywo skanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 co wy marudzicie swietny szkic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogo_20 Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 . Pewnie moj skaner krzywo skanuje. ja mam to samo, przed skanowanie ogladam sobie pracke w lustrze to mniej wiecej mam pojecie czy wogole to skanowac, no a tutaj to bedzie moj pierwszy post z obrazkiem hehe, nie bądźcie okrutni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 ja nie bedę okrutny ... jesli malowałeś to kilka minut to spox; ciekawa kompozycja po przekątnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi