futura Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 hello. co tam? proszę o dużo komentarzy! no i tak ma być!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 ciekawe. ladne swiatlo. ladne kolory. troche nie ciekawy kadr, moze wiecej powietrza z lewej? razi takie obciecie tej ramy okiennej z lewej, albo ciac wiecej albo wcale. teksture sciany mogles dac inna - wlasna nie maksowa. ale jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 ja to bym cos z tym pudełkiem zrobił, a dokładnie z texturą, bo siakieś tkie czyściutkie, bez zmarszczeń!! Ale tak to spox i ten klimacik MIODZIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Podoba mi sie realizm jaki udalo Ci sie osiagnac, patrzac po raz pierwszy myslalem ze to fota! Jedyna watpliwosc na \"drugi\" rzut oka budza zbyt dokladnie wyrysowane przeswity pomiedzy deskami, ale nie nalezy sie tym przejmowac:) Brakuje mi tutaj jakiegos punktu przewodniego - scena przedstawia miejsce ktore jest tylko \"suchym\" miejscem, przez co nabiera charakteru inwentaryzacji czy dokumentacji... Z pewnoscia jeszcze moglbys wykorzystac ta scene i stworzyc na niej jakis kluczowy watek! Na chwile obecna jest to dobrze wykonana scena \"dokumentalna\" :) Pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 dorzuć jakieś napisy na ścianach i odpadający tynk. ogólnie to ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 no podełko psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi