Skocz do zawartości

Postać 3D: Wieśniaczka - wioskowy rzeźnik

Gość Taran

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Taran

Brzydka wieśniaczka, która zarabia na życie sprzedając mięso na małym straganie. Mięso pozyskuje sama w wolnym czasie ;)

87964876.jpg

75583991.jpg

32045712.jpg

19349564.jpg

87646133.jpg

64104029.jpg

63216281.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ogólnie spoko, od strony technicznej jakoś trudno się dopatrzeć..., większego prev siatki nie mogłeś dać, a textury, HP? Twarz jest ..trochę sztuczna (oczy/ powieki duże, słabe rysy, brak wargi?), więcej koloru na ubraniu by się przydało (bo jest szaro czerwono), proporcje wydają się być trafione ale czy nie jest za bardzo spięta w pasie?

Pozdro

Mozesz sie tez przyjrzec zdjeciom starych bogatych ludzi ;)

Paskudnie jej twarz znieksztalciles. Wiem, ze brzydka, ale moze bardziej z anatomia zgodnie.

No i niby tam jest normalmapa, ale jakby jej nie bylo. Na czapce w ogole nic nie daje, jak byla tak jest kanciasta.

Gość Taran

No kobita tylko cycki ma ok a wy chcecie jej nawet to zabrać :P

No ale macie rację, wezmę pod uwagę wasze rady. Tylko raczej tonacji kolorów nie mam zamiaru zmieniać. O to mi chodziło, żeby taka szara była. Czy czapka za kanciasta hmmm... no może dorzucę kilka trisów i zobaczę czy to poprawia wygląd. Jeśli idzie o fałdki to pamiętajmy, że ramiona raczej większość czasu będą opuszczone, ale zgodzę się, że wyszły średnio. Natomiast co do ilości trisów. Możliwe, że i zmieściłbym się w tych 3k ale co z animacją? Jakby siadała to sukienkę miałaby kwadratową, że nie wspomnę o poruszaniu ustami czy chwytaniu much za szkrzydełka kwadratowymi palcami :D. No i przyznam się, że troszke namarnowałem, ponieważ chciałem zrobic wymienne partsy: czapka, włosy, głowa, buty (czyli pod czapką jest łysa głowa z peruką). Dorobić jeszcze z 2 teksturki i wtedy da to kombinację kilku, kilkunastu wieśniaczek.

W każdym razie wielkie dzięki za uwagi. Teraz popracuję chyba nad inną postacią, ale napewno do tej wrucę i podrzucę screeny.