Gość Taran Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Brzydka wieśniaczka, która zarabia na życie sprzedając mięso na małym straganie. Mięso pozyskuje sama w wolnym czasie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Z twarzy to brzydka ale skórę na cyckach to ma jak modelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 mialem to samo napisac co Ex3. BRakuje tez jakis pieprzykow, przebarwien skory itp, przyjzyj sie zdiecia starszych biednych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Ogólnie spoko, od strony technicznej jakoś trudno się dopatrzeć..., większego prev siatki nie mogłeś dać, a textury, HP? Twarz jest ..trochę sztuczna (oczy/ powieki duże, słabe rysy, brak wargi?), więcej koloru na ubraniu by się przydało (bo jest szaro czerwono), proporcje wydają się być trafione ale czy nie jest za bardzo spięta w pasie? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Właśnie... jakiś syf na cyckach powinna mieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Mozesz sie tez przyjrzec zdjeciom starych bogatych ludzi ;) Paskudnie jej twarz znieksztalciles. Wiem, ze brzydka, ale moze bardziej z anatomia zgodnie. No i niby tam jest normalmapa, ale jakby jej nie bylo. Na czapce w ogole nic nie daje, jak byla tak jest kanciasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Usta wyglądają jakby sobie troszke uśmiech tasakiem poprawiała IMO Pozatem całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 fałdki są kiepskie, nie idą prawidzłowo. Pyszczek bardzo słaby...Ale cycuszki to mnie użekły, dawno nie widziałem tak przepięknych. Naprawdę masz talent do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 nie widać tych 6600 trisów... dałbym jej góra 3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Taran Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 No kobita tylko cycki ma ok a wy chcecie jej nawet to zabrać :P No ale macie rację, wezmę pod uwagę wasze rady. Tylko raczej tonacji kolorów nie mam zamiaru zmieniać. O to mi chodziło, żeby taka szara była. Czy czapka za kanciasta hmmm... no może dorzucę kilka trisów i zobaczę czy to poprawia wygląd. Jeśli idzie o fałdki to pamiętajmy, że ramiona raczej większość czasu będą opuszczone, ale zgodzę się, że wyszły średnio. Natomiast co do ilości trisów. Możliwe, że i zmieściłbym się w tych 3k ale co z animacją? Jakby siadała to sukienkę miałaby kwadratową, że nie wspomnę o poruszaniu ustami czy chwytaniu much za szkrzydełka kwadratowymi palcami :D. No i przyznam się, że troszke namarnowałem, ponieważ chciałem zrobic wymienne partsy: czapka, włosy, głowa, buty (czyli pod czapką jest łysa głowa z peruką). Dorobić jeszcze z 2 teksturki i wtedy da to kombinację kilku, kilkunastu wieśniaczek. W każdym razie wielkie dzięki za uwagi. Teraz popracuję chyba nad inną postacią, ale napewno do tej wrucę i podrzucę screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi