eco Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 (edytowane) Witam w mojej teczce :) -chciałem upowszechnić nieco swoje wypociny prosząc jednocześnie Wasze rady i opinie dotyczące tego co tu będę zamieszczał. ...na początek nieco staroci różnej maści "nose art" Edytowane 2 Czerwiec 2009 przez eco 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 29 Maj 2009 Autor Share Napisano 29 Maj 2009 obrazki nowsze- powstałe niedawno w ramach zabawy nowym tabletem nieco dłużej mazane - chyba przejarane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Starocie bardzo fajne, ale chyba nie widać wszystkich obrazków. Daj więcej starszych rysunków. Bardzo fajne, szczególnie te dwa szybsze samochody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 30 Maj 2009 Autor Share Napisano 30 Maj 2009 Dzięki za opinie :)- co do tego czy się wszystkie wyświetlają to powinno być ich 4- wklejając robiłem odstępy pustego wiersza więc może stąd to wrażenie?. W miarę możliwości postaram się powrzucać więcej obrazków i starszych i nowszych bo trochę tego było, jednak nie wszystko mam w pobliżu lub nie wszystko się nadaje...tak myślę :) -szukam aktualnie sesji z misiem - taki w zasadzie cykl obrazków które w założeniu mogły być przeznaczone na wrzut na koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 W zasadzie takie szybkie szkice Biały Miś powstał później w wektorze (2-3 obrazki ale nie mogę znaleźć) ...ekipa misia Polski za.Lotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Pierwszy koncept na bitwę 3D "Piękna i Bestia" -nie brałem w niej udziału ale tematy są dobrym pretekstem żeby coś porysować :) ...druga koncepcja z innej beczki -różne szkice samochodów- takie niby koncepty ;) - kolejny koncept - moja wersja Doożego Fiaciora -wersja coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 (edytowane) jeżeli były koncepty to jeszcze jeden z innej parafii - walker ...oraz "ubezludniator" ...prezent w postaci obrazka dla pewnej pani architekt :) - obrazek po prawej nieco przefiltrowany przez obdarowaną ale to jedyna wersja jaką znalazłem Edytowane 3 Czerwiec 2009 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 szkic na piękną i bestię wymiata! świetny pomysł, naprawdę oryginalny! i bardzo mi sie podoba ten samotny robocik na plaży :D świetnie wykończony, ma klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 oo fajnie że się podoba :) -ten z "rodzinką" ? tymczasem robot na plaży to trochę dla sprawdzenia czy uda mi się bardziej wykończyć obrazek- jeżeli chodzi o malowanie to nie ukrywam że mam problemy z kolorami- z jego wykorzystaniem- zazwyczaj więcej szkicuję ale towarzystwo na forum napędza taki apetyt na malowanie, że nie mogłem się powstrzymać przed spróbowaniem swoich sił :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2009 ponownie zasiadłem do tabletu więc wrzucę coś - obrazek na podstawie foto tym razem [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 mi sie podoba ekipa misia, kozacką postawę mają te miśki, ten z "rozmiar też sie liczy" też dobry ... kekek pociągnij je w kolorze może ~??? xDxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 ano ekipa miśka to był taki mały cykl - zaczęło się od miśka zmontowanego na barowej chustce po obfitym posiłku -rozwinęło się to do 6 czy 7 obrazków z prostymi myślami miśka w różnych sytuacjach -taka seria na koszulki-na krzywe przerobiłem chyba 3 lub 4 obrazki ale mają obecnie sygnaturę M.I.A. - aha i były czarno-białe- kolor powiadasz ? - też dobry pomysł :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Ten szkic z piękną i bestią jest świetny, pomysł i kompozycja dają radę nieziemsko. Rozwiń to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 (edytowane) Lord Kasprzak ...lube klimat Blade Runnera ale nie umiem go namazać... koncept samochodu z czapy koncept łodzi na szybko "Zmiana pomysłu" "Guantanamo gift" ćwiczenia z referencji irackie mydlenie (oczu) panna z foto Challenger na speedzie robot "MO" -UHatka na opencanvas'ie - niedorobiona bo głównie z głowy a i dłużej nie chciało mi się nad nią siedzieć bo to miał być speed...ale i tak niezbyt to wyszło ...i ostatnie speedy Edytowane 25 Luty 2010 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 fajne to ;) ciekawe światło na ludziku na końcu pierwszej strony. kleh fajny tylko z błędem ;) w helikopterku zgaś saturację tła albo dodaj motion blura,ewentualnie nasyć helikopter więcej aby wydobyć maszynę. no i te szybkie szkice sprytne takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 dzięki- ludzik to Roy z Blade Runnera a światło tak jak pisałem zdzierane z foty- na foto lepsze ;). Masz rację z helikopterem -ja już traktowałem tło blurem...i desaturacją ale faktycznie że UH'atka nadal bardzo z nim zlepiona (chyba za mało zdecydowanie podziałałem) - w sumie to mam na nią jeszcze inny pomysł- może bardziej wojenne tło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panisowa Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 co do helikoptera zgodzę się ze zdeno. szkice bardzo fajne, a piękna i bestia wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 25 Luty 2010 Autor Share Napisano 25 Luty 2010 ...oświetlenie z głowy celem ćwiczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 ...wip - czyli cos czego pewnie nie dokoncze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 asome man asome :D cykl zapowiada sie zajebiscie :D poka wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 no właśnie Ecos dawaj dawaj ;) mam z tymi pracami problem, bo niektóre naprawdę OSOM a niektóre trochę krap, ale fajnie, że Ci się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nata Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Bardzo fajne szkice, kreska, piekna i besta obydwa koncepty bardzo ciekawe :) Jeszcze spodobal mi sie mezczyzna z ptaszkiem, ten na podstawie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 Dzięki za miodek jak i dziegieć- nie ukrywam że się uczę posługiwania tabletem i wykorzystaniem koloru. Zajmuję się tym w wolnych chwilach po pracy i staram się traktować bardziej jako relaks dlatego też nie zawsze mam ochotę by nad czymś siedzieć dłużej i by się nie frustrować po prostu przerywam. Dzięki zdeno szczególnie za ten "krap" tylko rozwiń to nieco i wytknij dokładniej co jest słabe- a wiem że jest tego sporo- więc nie mów "...niektóre trochę..." - bo ja się nie obrażę jak powiesz " do dupy zrobiłeś to i to" :) - wiesz tak bardziej konkretnie- to nie kółko wzajemnej adoracji :D Pozdrawiam P.S. Nata- jakbym pokazał Tobie referencje to zmieniłabyś zdanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 stoczniowiec mnie rozwalił po całości xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nata Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 P.S. Nata- jakbym pokazał Tobie referencje to zmieniłabyś zdanie ;) Przeciez Twoja praca nie ma byc odzwierciedleniem fotki :) Fotka ma byc inspiracja, na podstawie niej mozesz dodac cos od siebie, kombinowac. Wazny jest efekt koncowy Twojej pracy i co do niej wniosles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 ...jasne Nata jednak zadowolon z efektu nie byłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nata Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 O ladnie, jednak rzuca sie w oczy to ze, drzewka sa tak samo namalowane. Takie proste widoczki sa smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Marzec 2010 Autor Share Napisano 3 Marzec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 landszafcik jak napisała Nata - smaczniutki - i podpisze sie tez pod uwagą dot. drzew. A poza tym odnosze wrazenie ze caly canvas trzeba by obrocic delikatnie w prawo :) bo teraz to jakby troche przechylone. Ogolnie to super kolorki (z refki czy z banki?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 5 Marzec 2010 Autor Share Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) ...staram się trzaskac wszystko z glowy - co do drzew to macie racje ale to tak jak juz wspominalem, ze jak zlapie za pedzel to mi nawet ciezko jest zmienic jego wielkosc i mazgam nim dopoki wszystkiego nie zepsuje- nie moge tego opanowac ale trzeba to jakos wypracowac. co do kadru to takze racja - chyba nie myslalem wogole o tym -cienki bolek jestem jezeli o kadry chodzi Edytowane 5 Marzec 2010 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 nowy szybkomalunek - widziałem na półce w tesco D9 i chyba mi to jakos zostało we łbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 heheh klimat jest! od razu skojarzylem z D9 choc myslalem ze jak zrobiles update to bedzie wiecej z cyklu "future PRL" a tu taki siurprajs. ogolnie spoks tylko brakuje mi zeby ten robocik byl blizej a statek dalej... jakas perspektywa, wiele planow czy cus... ja oblalem z tego tematu jak robilem tytana wiec nie mądrze sie juz wiecej ;D dla mnie fajniutko. ile ci zeszlo na mazaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 dziewczyna z foto dziewczyna z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 obie laski bardzo przyjemne :) pierwsza to blade runner, jesli dobrze widze - am I right? druga bardzo przyjemna i fajowski superduperodkurzacz :D kurcze jak ci te lachony lekko wychodza... btw - moze czas wejsc w detal? hehehe wiedzialem ze masz cos w zanadrzu... starego wilka nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 (edytowane) Masz rację -pierwsze dzewcze to Pris. Majac na uwadze to co powiedziales o detalu postanowilem ze moze zmusze sie do przysiedzenia przy jakims malunku. Zainspirowany pracami Łukasza Jaskólskiego (barbarianka) i jego radami postanowilem sie zmierzyc z tematem z ktorym mi nigdy po drodze nie bylo- rycerze & klimaty fantasy :). Niestety moje lenistwo jest na tyle silne ze nie przylozylem sie do pozyskiwania referencji w tym temacie i jak na razie motam glownie z glowy wiec z gory przepraszam za to jak wygladaja zbroje - nie znam sie na tym :). W sumie to taki bardziej zaawansowany szkic jak na razie i ma pelno bledow. Edytowane 3 Maj 2010 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 dałbym sobie rękę obciąc, ze ona nie potrafi walczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 heheh ola-f, dobre szkic spoko :) laska moze ma zbyt masywne bary ale co ja tam moge wiedziec o anatomii :D dopiero sie z tym oswajam :D chetnie zobacze jak to ubierasz w faktury takze dawaj eco dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 Ano racja że za szeroka w barach baba mi wyszła :) - to moze jej brode dorobic albo wasy ? :D - tak czy inaczej opis ola-f pasuje jak ulal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi