Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model bardzo ładny. Widać dbałość o szczegóły.

Ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć o materiałach, ponieważ są one w dużej mierze zależne od otoczenia (tutaj: studia), a ono... no właśnie, ono troszkę kuleje.

Nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat i nie chcę Ci źle podpowiedzieć, ale taki model potrzebuje raczej "ostrych" i "zdecydowanych" refleksów, aby podkreślić linię, natomiast u Ciebie słabe softbox'y/podłoże odbija się w lakierze i wygląda jak szara plama (a szary kolor na czarnym, metalicznym lakierze nie wygląda zbyt ładnie). Kwestia "zdecydowania", to widoczne całe softbox'y i to w dodatku na "środku" poszczególnych elementów modelu, a efektowniej wyglądałoby to, gdyby ciągnęły się przez całą powierzchnię elementów. (uwagi przede wszystkim tyczą się renderów nr 1 i 3)

Całość jak dla mnie 3,5 gwiazdki z możliwością poprawienia na 4 ;)

Napisano

jestem ciekawy jak zrobiłeś światła chodzi mi o materiały bardziej niz o siatke a najlepiej to i to. i jak mozna to render bym chcial zobaczyc świateł.

Napisano

"indian" : thx

"szeyker89": dzięki za ocene ale poprawiać nie będe bo mi sie nie chce :D

"mpta" : dzięki, cenna rada, jak to robiłem to jeszcze nie wiedziałem za wiele o ambient occlusion

"Tores": sory już poprawiłem, robiłem remament na serwerze

Napisano (edytowane)

powitac!

fajny streetfighter, naciagnij lancuch i bedzie sie nadawal do jazdy ;)

a jak dorzucisz kierunki - to nawet wyjedzie na miasto :)

z crashpadami - to juz niebo :D

pzdr

wykonanie pierwsza klasa :)

Edytowane przez Sunedge
Napisano

Witam, agresywna wypowiedź jak na pierwszy post:P

o kierunkach to musze szczerze przyznać że zapomnialem. co do łańcucha to jest identycznie naprężony jak na referce z której korzystałem. A co do crash pad'ow to nie wiem po co Ci one takie potrzebne. A może jakaś wypowiedź odnośnie wykonania (tak przy okazji ;p)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności