JakóbM Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 (edytowane) Dorzucę jeszcze moja prace.Jeszce dziś zamierzam ją dokończyć tj. Dodać jakiś gadżet tropiciela,poprawić postać,zmienić tło i cienie i dodać opis. A czy zdążę to zobaczymy.Pozdrawiam Kuba Praca końcowa poniżej. Koncept Tropiciela.Próbowałem stworzyć coś mechanicznego a zarazem z ludzkim torsem.Mała zbieżność z pomysłem Desingera przypadkowa. Przedmiot który trzyma postać to są lampy oświetleniowe ażeby mógł sobie komfortowo tropić^^.Obok gadżety. Jak będę miał więcej czasu to postaram się dokończyć bardziej. Edytowane 31 Maj 2009 przez JakóbM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Pamiętaj, tło ma być białe, więc wykończ postać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Tylko utrzymaj manierę w której namalowałeś twarz, bo jest świetna :D Podobają mi się też "stopy". Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Jeszcze ten detal i inne ujęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Pomysł trochę podobny do pracy Designera, ale wykonanie bardzo konkretne, btw. tło nie musi być białe tylko jednolite... Miło z Twojej strony dowalić pod koniec takiego rywala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Dzieki. Poszedłem w tę stronę. Ilustracjo-concept. Jeszcze chciałbym dać jeszcze przybliżenie na głowę i domalować jakiś wymyślny noktowizor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Przeczytaj opis dokładniej :) Specjalne: Brak ilustracyjnego tła. Musi być jednolite białe lub inne. Tropiciel to tajemnicza postać. Jej unikalne zdolności sprawiają, że nie ma problemu z robota.:) Podejmuje tylko najtrudniejsze wyzwania. Uniwersum dowolne tak samo jak epoka. czyli SF, Fantasy, dowolna epoka historyczna. Postać może być obcym, lub człowiekiem, tu też pełna dowolność. Stwórzcie oryginalną wizję tropiciela super specjalisty. Jego zdolności mogą być wspierane przez jakieś narzędzia / wszczepy itp/. Moze to byc nawet tropciiel temporalny na hulajnodze miedzyczasowej ;-) ruszcie szarymi komórami i nie zapomnijcie o krotkim opisie dlaczego ten wasz jest taki super. Tak więc ważne też będzie pokazanie jego ekwipunku. Jak każdy koncept wymagane przynajmniej jedno dodatkowe ujecie oraz pokazanie jakiegoś detalu stroju, ekwipunku bądź samej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 i jeszcze .. Dzięki prrrszalony. Najwyżej ludzie nie będą patrzeli się na tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 I wrzuc napis "koniec" do miniaturki, bo jak ja mam niby na te pracke zaglosowac jesli sie nie zakwalifikuje do sondy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi