Napisano 30 Marzec 200421 l i raz jeszcze... przypominam o ślimaku kto jeszcze nie widział zapraszam i zachęcam do pisania postów...
Napisano 30 Marzec 200421 l no a kiedy animka??? bo slimak jest suchy i skorupa powaznie za bardzo chropowata, powinna byc niczym polakierowana, ale na 100% nie 300 BUMP!! :D pozderoo...
Napisano 30 Marzec 200421 l Autor widzisz, kulexy, z tą animką to jest tak: zaczęłam bitwę (czyli aniołka) i chwilowo tam wkładam swoje siły....... ale tu będę wrzucała poszczególne elementy animacji (już niebawem)...
Napisano 31 Marzec 200421 l Ślimaczek jest śliczny, aż chce sie pomacać te jego różki :-) We wcześniejszych postach przeczytałem , ze te rogi są zrobione w SSS( sub surface scattering ).Mam maxa 5 i nie mam pojęcia gdzie to odnaleźć. Chciałem sobie zrobić długopis z takiego fajowego półprzeźroczystego materiału. Byłbym Ci bardzo wdzięczny jezeli dałabyś mi jakąś wskazówke gdzie tego szukac lub moze jakiś link do tutoriala. Nawet ostatnio kupiłem sobie książke za prawie 100zł z nadzieją , ze bedzie to tam opisane jednak zawiodłem sie bardzo. A może taki efekt można uzyskać tylko w brazilu lub innym renderku ?
Napisano 31 Marzec 200421 l Autor Niestety to jest w brazilu, jeśli to Cię interesuje to znasz mój nr.gg
Napisano 31 Marzec 200421 l chcesz zebym zeby stracil?? jak to zobaczylem to opad szczeny kiedy animka??
Napisano 31 Marzec 200421 l Autor na początku muszę zbudować scenę ... potem zmienię temat na ANIMACJE i zacznie się..... ale na razie mamy bitwę 3d :)
Napisano 1 Kwiecień 200421 l jak dla mnie slimak tylko na ostatnim renderze wyglada w miare dobrze, slimak powinien sie blyszczec - jego cialo pokrywa sluz
Napisano 2 Kwiecień 200421 l slimak slimak jestes super extra nie no bez jaj sopoko pracka ale nie ma zadnego ale
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Suuper! Mam nadzieję że jak będzie pełzał to będzie zostawiał te obleśne śluzowe ślady :):D
Napisano 3 Kwiecień 200421 l Właśnie...\"śluzowe ślady\" ( Hehe ) i będzie wypas... Ciekawa i oryginalna praca...podoba Mi się :) Jeszcze trochę zabawy materiałami, a będzie reel :D Pozdr
Napisano 3 Kwiecień 200421 l spoko, ladnie... slimak jest w miare dobry... no i czekamy na dalssze prace...