pazzi Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 i raz jeszcze... przypominam o ślimaku kto jeszcze nie widział zapraszam i zachęcam do pisania postów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 no a kiedy animka??? bo slimak jest suchy i skorupa powaznie za bardzo chropowata, powinna byc niczym polakierowana, ale na 100% nie 300 BUMP!! :D pozderoo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 widzisz, kulexy, z tą animką to jest tak: zaczęłam bitwę (czyli aniołka) i chwilowo tam wkładam swoje siły....... ale tu będę wrzucała poszczególne elementy animacji (już niebawem)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ekibinu Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Ślimaczek jest śliczny, aż chce sie pomacać te jego różki :-) We wcześniejszych postach przeczytałem , ze te rogi są zrobione w SSS( sub surface scattering ).Mam maxa 5 i nie mam pojęcia gdzie to odnaleźć. Chciałem sobie zrobić długopis z takiego fajowego półprzeźroczystego materiału. Byłbym Ci bardzo wdzięczny jezeli dałabyś mi jakąś wskazówke gdzie tego szukac lub moze jakiś link do tutoriala. Nawet ostatnio kupiłem sobie książke za prawie 100zł z nadzieją , ze bedzie to tam opisane jednak zawiodłem sie bardzo. A może taki efekt można uzyskać tylko w brazilu lub innym renderku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 Niestety to jest w brazilu, jeśli to Cię interesuje to znasz mój nr.gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 chcesz zebym zeby stracil?? jak to zobaczylem to opad szczeny kiedy animka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 na początku muszę zbudować scenę ... potem zmienię temat na ANIMACJE i zacznie się..... ale na razie mamy bitwę 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 wzięłam sobie do serca wszystkie uwagi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Bump jest chyba dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 kolejna próba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 jak dla mnie slimak tylko na ostatnim renderze wyglada w miare dobrze, slimak powinien sie blyszczec - jego cialo pokrywa sluz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 błyszczy się i jest bjutiful! czekamy na animke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 slimak slimak jestes super extra nie no bez jaj sopoko pracka ale nie ma zadnego ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Suuper! Mam nadzieję że jak będzie pełzał to będzie zostawiał te obleśne śluzowe ślady :):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Właśnie...\"śluzowe ślady\" ( Hehe ) i będzie wypas... Ciekawa i oryginalna praca...podoba Mi się :) Jeszcze trochę zabawy materiałami, a będzie reel :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 spoko, ladnie... slimak jest w miare dobry... no i czekamy na dalssze prace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi