serio Napisano 24 Czerwiec 2009 Napisano 24 Czerwiec 2009 OBŁĄKANY ROBOT Przejrzałem sobie wszystkie archiwalne tematy tego wątku i okazało się, że ostatni raz takowa tematyka została użyta około 2 lata temu. Nie jest to może zbyt odkrywczy temat ale roboty zawsze się miło maluje i nie trzeba dużo przy tym główkować więc to nie może się nie udać. Poza tym czas sprzyja bo w kinach transformery i terminatory więc ochota na malowanie takich blaszaków może wzrosnąć. Jedynym wymogiem jest tytułowe szaleństwo/obłąkanie maszyny. Tutaj pełne pole do popisu i mam nadzieje, że nie okaże się to trudnym zadaniem. Tutaj mała inspiracyjna parodia: Zapraszam do relaxacyjnego machania pędzlami! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 01.07.2009 (środa) godz. 23:59. SONDA: od 02.07 do 05.07 (3 dni)
ptaszek Napisano 25 Czerwiec 2009 Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) Nie wiem czy dobrze umieszczam prace, ale to moj pierwszy speedpainting tutaj i w sumie w ogole chyba pierwsze 2d na tym forum. Wlasciwie to dla relaksu w przerwie w animacji. Mam nadzieje ze sie spodoba komus :) czas to nieco ponad godzinka, a moze i nie. Jesli cos zle zamiescilem to przepraszam :) Pozdrawiam edit: mala popraweczka i tytul pracy to niebanalny tytul "Terminator" :P Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez ptaszek
maru Napisano 25 Czerwiec 2009 Napisano 25 Czerwiec 2009 Witam wszystkich! To mój pierwszy post tutaj, ale i tak proszę o ostrą krytykę. Na dopracowanie szczegółów zabrakło czasu, bo chciałem grać fair ;) . Don Kichot
Tyciek Napisano 26 Czerwiec 2009 Napisano 26 Czerwiec 2009 Mój pierwszy post, więc chciałbym powitać wszystkich forumowiczów =]. Zajęło mi (chyba) równe 1,5h :> "-To jest napad!! Dawajjj mjeeee milion dolarówwwwww!!" :D Pozdro.
KhazadThard Napisano 27 Czerwiec 2009 Napisano 27 Czerwiec 2009 Odświeżające błysko-trzaski z rana mnie pobudziły do rysowania Panda wymiata:D
ICE Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 (edytowane) Niestety nie starczylo czasu na dokladniejszy render i zabawe z kredkami, ale jak gramy fair, to gramy fair. Edytowane 1 Lipiec 2009 przez ICE
DaRoZ Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 (edytowane) Nie moglem sie powstrzymac, inspiracja wiadoma :p takie odstresowanko od pracy moj zwariowany pseudo-autobot ;] Edytowane 28 Czerwiec 2009 przez DaRoZ
Piskor Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Pierwszy post na forum i pierwsza próba sił w jakiejkolwiek bitwie, może to nie jeszcze moment na taki krok przy moim digitalowym warsztacie, ale nie moglem się powstrzymać przed zaprezentowaniem swojej luźno nawiązującej do tematu konepcji: "PLAYBOT"
ICE Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Haha Piskor niezly pomysl, kto wie moze to wlasnie zobaczymy w przyszlosci o_O DaRoz- wyglada to cacy, aczkolwiek szkoda ze tak malo oryginalny pomysl :/
WilL Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 Praca robiona w paincie+poprawki w ps więc wyszło 40 minut luźnej zabawy :) Sorry za jakośc ale ps poszarpał troche obrazek i wyszlo jak wyszło. Praca słaba wiem ale mi się podoba nawet.
atheg Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 Odemnie taki: trochę ponad godzinkę rysowałem. Pozdrowienia.
lordbiernac Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 to i ode mnie taka bardzo szybka lewatywka :)
leander Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 (edytowane) przy zlej muzyce nic nie wychodzi Edytowane 30 Czerwiec 2009 przez leander
ptaszek Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 Biernac i Leander.. popsuliscie zabawe :PP SWIETNE PRACKI! :)
Coyote Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 lender mógłby ten twój robot robić moonwalka było by tak... na czasie :D
Bedyk Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 (edytowane) chyba mam rozkalibrowany monitor wiec pewnie wiekszosc z was widzi teraz szarobury budyń Edytowane 30 Czerwiec 2009 przez Bedyk
CzAk1 Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Wyhaczyłem dzisiaj w harmonogramie pół godzinki i tez postanowiłem się podpiąć...troche inaczej z tematem. Mam nadzieję, że się kwalifikuje o_O :P
serio Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 To ja też dorzucę swoją wariację deszczowej (chemicznej) piosenki z rdzewiejącym robotem..
Rekomendowane odpowiedzi