Napisano 31 Marzec 200421 l jeszcze raz :) wrzucam te najważniejsze zdjęcia. W ramach przypomnienia: światła i inne tego typu bajery będą dopiero dopracowywane na końcu. Zacząłem też robić twarz. Wiem, ze ma mnóstwo błędów i wogóle, ale oprócz włosów i może jakiejś miny nie będę już w niej nic zmieniał. Zresztą i tak to będzie perkusista więc go nie będzie widać :D
Napisano 31 Marzec 200421 l Autor i jeszcze parę pytań. baaardzo proszę o odpowiedź: 1)jak się odfreezowuje obiekty? 2)podzieliłem sobie divide\'m płaszczyzne, ale po paru ruchach, jak już ctrl+z nie działało, postanowiłem, że jednak tak jest niefajnie. Niestety nie wiem jak można je połączyć razem :( help
Napisano 1 Kwiecień 200421 l NIeźle ci idzie. \"Gary\" fajnie wyglądają, ta druga gitara też ujdzie w tłoku (miała być dla leworęcznych, czy tak wyszło niechcacy?), ale ta pierwsza... Sam jestem szczęśliwym posiadaczem takiego sprzetu i wierz mi że cos takiego nie miało by racji bytu. Co do postaci to fajnie Ci wyszła (tylko czemu ma zeza?).
Napisano 1 Kwiecień 200421 l ta pierwsza giterra jakoś nie wymiarowa, chyba za krótka, można by ją zeskalować
Napisano 1 Kwiecień 200421 l hehe caliem fajna moze wyjsc z tego scenka :) zgadzam sie z przedmowcami gitara do poprawy
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Autor hey dzieki wszystkim za komentarze, byłbym jeszcze wdzięczny za odpowiedź na moje ptania ;). miała być dla leworęcznych, czy tak wyszło niechcacy? dlaczego dla leworecznych? wszystko jest tak jak powinno zgadzam sie z przedmowcami gitara do poprawy hmm, wydawała mi się dobra, ale sprawdze to jeszcze :) w głowie zaświtał mi pomysł, aby zrobić z tego wieśniacki zespól. wiecie słoma z butów, z tyłu jakaś krowa, sprzęt poniszczony, takie typowe wieśniaki (acha, nie mam nic do ludzi ze wsi, żeby nie było) coś w stylu: co wy na to?
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Autor Originally posted by Skilo napisz na niebieskim: truskawkobranie :D tak mi się przypomniało: -po co chodzą skate\'y do lasu? -po ziomki :D sorry za offtop
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Autor ja nie wiem, sprawdziłem tą gitarę i wg mnie wszystko gra. chyba zmyliło was złudzenie optyczne ;) na zdjeciu po lewej widać moją gitarę i obrys (mniej wiecej) gitary autentycznej, znajdujacej sie na drugim zdjeciu. moze ten gryf za szeroki, ale to już omawialiśmy :D
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Autor zrobiłem bassa, jednak mam do was pytanko. jako, że nie wiem czy z wielkością dobrze trafiłem: czy mogłby ktoś wrzucić zdjęcie elektryka i bassa stojących obok siebie? bardzo by mi się to przydało. dzieki. pozdrawiam
Napisano 2 Kwiecień 200421 l skoro wiejskie, to zrob dziure w tym duzym garku na srodku, nie wiem jak to sie nazywa
Napisano 2 Kwiecień 200421 l hehe dobre nawet bardzo ale te gitary to zeczywiscie jak na flashu:d pracuj dalej
Napisano 3 Kwiecień 200421 l Co z tego wyjdzie? Śmiem przypuszczać, że jakaś dziwna parodia. Ta tekstura na gitarce wogóle tam nie pasuje. Jęśli chcesz zrobić z tego parodie, to nie rób naturalnych tekstur, tylko takie \"bajkowe\".
Napisano 7 Kwiecień 200421 l Autor niestety porzucam dalszą pracę nad tym projektem. Modelowanie postaci przerosło mnie niestety, nie wychodzi to tak jak to sobie wymyśliłem. Narazie skupię się na pojedyńczych obiektach, a później strzelę sobie jakąś scenkę. Może kiedyś powrócę do tego projektu. ostatni render:
Napisano 8 Kwiecień 200421 l A może to nie człowiek... MOże to jeden z NICH... 2 łokcie, cztery palce, ilu jeszcze takich \"ludzi\" musicie zobaczyć aby uwierzyć w ICH istnienie?
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Originally posted by Hunter ...i bez ust .. ? Bo nie jest wokalistą :D:D