Falcrum Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Witamy ponownie :) W tych kolorkach jest Mu ładniej :D Tylko ta texturka podłogi...nie ten klimat (nie licząc jej zbyt dużego powielenia...). Może tak jakaś mała planeta ?? :D Pozdr
empik Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 dobre a to moj micek ej moze zrobimy tak jak z kiwqaczkami??
Pablo Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Dla mnei moglbys go postawic gdzies na biurku..bo wyglada jak zabawka. pozdr
empik Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 wlasnie mi o to chodzilo :P Pablo - zrobie specjalna wersje na biurku albo gdzies indziej ale moze jutro
Pablo Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Empik, ale to byl komentarz do pracy Chveti\'ego :) pozdr
Falcrum Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Empik - a czy pytałeś się Mnie o zgodę ?? Gdzie poszanowanie dla praw własności pomysłu ?? :D Żartuję, róbcie jak chcecie...Kto wie, może i tutaj będzie liczna rodzinka...:D Pozdr
chveti Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 no ale jakoś tak pablo uzyskałem taki pomysł na zabawki... ale to była tylko próba.... Rodzinka???czemu nie zrobie sonde czy dac scene
chveti Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 okazja do nabicia sobie posta :p kto jest za (głosujemy tylko raz)?
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 niema chetnych? nie daje scenki (juz za niedługo planetkA) pozdr
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 moze nie umia??(zart) ja w to wchodze fajny pomysl zeby zrobic jak z kiwaczkami bo kiwaczki chyba juz wymarly
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 no abdejts and nowych mickow cos mysle ze ten plan nie wypali
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 ej ludzie! MACIE POMYSŁ JAK ZROBIĆ KRATER NA PLANECIE???tylko żeby był okrągły(jak w kreskówkach) jak daje ujemne extrude dla poly i pozniej mesh smootha to wychodzi taki kwadratowy
michaueq Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 może wymodeluj krater osobno, z planety wytnij troszke polygonów i przyłącz tam ten krater... nawet nei musisz łączyć... jak powstaje krater to nie jest on tylko wbity w ziemię. również na około niego jest małe wzniesienie ;)
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 wiem :] ale nie mam pomysłu z czego go wymodelować!
yarpen Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Originally posted by michaueq i przyłącz tam ten krater... sorry, że z takim offtopem wchodzę, ale może mi ktoś powiedzieć jak się właśnie robi takie przyłączanie, bo mam z tym problemy. z góry dzięki.
empik Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 condom object :D> i cos tam na c..... !! ale najpierw nusiz wyciac poligony z obu figur ktore chcesz polaczyc!! wiem ze nic nie zakapowales ale nie wiem jak to ujac:]
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Originally posted by empik wiem ze nic nie zakapowales ale nie wiem jak to ujac:] ciemota to ja niejestem , chodzi o connect a to znam od dawna :]
Rekomendowane odpowiedzi