Napisano 31 Marzec 200420 l Witamy ponownie :) W tych kolorkach jest Mu ładniej :D Tylko ta texturka podłogi...nie ten klimat (nie licząc jej zbyt dużego powielenia...). Może tak jakaś mała planeta ?? :D Pozdr
Napisano 31 Marzec 200420 l Dla mnei moglbys go postawic gdzies na biurku..bo wyglada jak zabawka. pozdr
Napisano 31 Marzec 200420 l wlasnie mi o to chodzilo :P Pablo - zrobie specjalna wersje na biurku albo gdzies indziej ale moze jutro
Napisano 31 Marzec 200420 l Empik - a czy pytałeś się Mnie o zgodę ?? Gdzie poszanowanie dla praw własności pomysłu ?? :D Żartuję, róbcie jak chcecie...Kto wie, może i tutaj będzie liczna rodzinka...:D Pozdr
Napisano 31 Marzec 200420 l Autor no ale jakoś tak pablo uzyskałem taki pomysł na zabawki... ale to była tylko próba.... Rodzinka???czemu nie zrobie sonde czy dac scene
Napisano 31 Marzec 200420 l Autor okazja do nabicia sobie posta :p kto jest za (głosujemy tylko raz)?
Napisano 1 Kwiecień 200420 l moze nie umia??(zart) ja w to wchodze fajny pomysl zeby zrobic jak z kiwaczkami bo kiwaczki chyba juz wymarly
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor ej ludzie! MACIE POMYSŁ JAK ZROBIĆ KRATER NA PLANECIE???tylko żeby był okrągły(jak w kreskówkach) jak daje ujemne extrude dla poly i pozniej mesh smootha to wychodzi taki kwadratowy
Napisano 2 Kwiecień 200420 l może wymodeluj krater osobno, z planety wytnij troszke polygonów i przyłącz tam ten krater... nawet nei musisz łączyć... jak powstaje krater to nie jest on tylko wbity w ziemię. również na około niego jest małe wzniesienie ;)
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Originally posted by michaueq i przyłącz tam ten krater... sorry, że z takim offtopem wchodzę, ale może mi ktoś powiedzieć jak się właśnie robi takie przyłączanie, bo mam z tym problemy. z góry dzięki.
Napisano 2 Kwiecień 200420 l condom object :D> i cos tam na c..... !! ale najpierw nusiz wyciac poligony z obu figur ktore chcesz polaczyc!! wiem ze nic nie zakapowales ale nie wiem jak to ujac:]
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor Originally posted by empik wiem ze nic nie zakapowales ale nie wiem jak to ujac:] ciemota to ja niejestem , chodzi o connect a to znam od dawna :]