strong Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) budyneczek:P:) prosze o ostra krytyke:P:) Edytowane 1 Lipiec 2009 przez strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Krytyka będzie taka że źle nazwałeś temat. Praca bardzo mi sie podoba, niepotrzebny kloc po lewej. i trochę nie teges materiał chodnika, jezdni i muru. Ale i tak super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) heh;] pozno jest:P... teraz juz jest dobrze;] hehe;D ok ok:P juz jest;] dzieki Edytowane 1 Lipiec 2009 przez strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Nie no źle. daj Wiz : nazwa tematu :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 To ja będę ostry. Jedyny minus (jak już trzeba koniecznie się czepić) to trochę za czysty murek przy podjeździe. Reszta super! Co za dbałość o szczegół - ta trawka wyrastająca pod murem i przy krawężniku! Piękne!!! V-ray? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Wizka ogólnie super. Nie podoba mi się to kute ogrodzenie które nie pasuje do budynku. Szkło na balustradach mogłoby być trochę lepsze/ciekawsze, z prawej strony i na górze wygląda sztucznie. Poza tym wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2009 kute ogrodzenie?heh to samo mi powiedzial kupca tej wizki;P ale juz mi sie nie chcialo wymyslac jakis tam nowych ogrodzen:). ciesze sie ze sie wmiare podoba;) peter_f: tak to v-ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 a ja wypomne tylko jedna rzecz która zawsze mnie razi korekcja zbiegu-dałeś pewnie na wyrównania co daje takie dziwne złudzenie optyczne że budynek sie rozjeżdża ku górze-zmniejsz to troche tak aby sie na górze zwężał i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Wizka bardzo mi sie podoba, zadbales o detal (smieci zebrane pod kraweznikiem, wyrastajaca trawka)w sumie nie ma do czego sie przyczepic moze jedynie poza klocem o ktorym pisal !Ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi