Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

budyneczek:P:)

prosze o ostra krytyke:P:)

f_15m_efb0b17.jpg

Edytowane przez strong

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Krytyka będzie taka że źle nazwałeś temat.

Praca bardzo mi sie podoba, niepotrzebny kloc po lewej. i trochę nie teges materiał chodnika, jezdni i muru. Ale i tak super :)

Napisano
  • Autor

heh;] pozno jest:P... teraz juz jest dobrze;]

hehe;D ok ok:P juz jest;]

dzieki

Edytowane przez strong

Napisano

To ja będę ostry. Jedyny minus (jak już trzeba koniecznie się czepić) to trochę za czysty murek przy podjeździe. Reszta super! Co za dbałość o szczegół - ta trawka wyrastająca pod murem i przy krawężniku! Piękne!!! V-ray?

Pozdrawiam

Napisano

Wizka ogólnie super. Nie podoba mi się to kute ogrodzenie które nie pasuje do budynku. Szkło na balustradach mogłoby być trochę lepsze/ciekawsze, z prawej strony i na górze wygląda sztucznie. Poza tym wypas.

Napisano
  • Autor

kute ogrodzenie?heh to samo mi powiedzial kupca tej wizki;P ale juz mi sie nie chcialo wymyslac jakis tam nowych ogrodzen:).

ciesze sie ze sie wmiare podoba;)

peter_f: tak to v-ray

Napisano

a ja wypomne tylko jedna rzecz która zawsze mnie razi

korekcja zbiegu-dałeś pewnie na wyrównania co daje takie dziwne złudzenie optyczne że budynek sie rozjeżdża ku górze-zmniejsz to troche tak aby sie na górze zwężał i bedzie git

Napisano

Wizka bardzo mi sie podoba, zadbales o detal (smieci zebrane pod kraweznikiem, wyrastajaca trawka)w sumie nie ma do czego sie przyczepic moze jedynie poza klocem o ktorym pisal !Ewert

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności