Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Krytyka będzie taka że źle nazwałeś temat.

Praca bardzo mi sie podoba, niepotrzebny kloc po lewej. i trochę nie teges materiał chodnika, jezdni i muru. Ale i tak super :)

Napisano (edytowane)

heh;] pozno jest:P... teraz juz jest dobrze;]

hehe;D ok ok:P juz jest;]

dzieki

Edytowane przez strong
Napisano

To ja będę ostry. Jedyny minus (jak już trzeba koniecznie się czepić) to trochę za czysty murek przy podjeździe. Reszta super! Co za dbałość o szczegół - ta trawka wyrastająca pod murem i przy krawężniku! Piękne!!! V-ray?

Pozdrawiam

Napisano

Wizka ogólnie super. Nie podoba mi się to kute ogrodzenie które nie pasuje do budynku. Szkło na balustradach mogłoby być trochę lepsze/ciekawsze, z prawej strony i na górze wygląda sztucznie. Poza tym wypas.

Napisano

kute ogrodzenie?heh to samo mi powiedzial kupca tej wizki;P ale juz mi sie nie chcialo wymyslac jakis tam nowych ogrodzen:).

ciesze sie ze sie wmiare podoba;)

peter_f: tak to v-ray

Napisano

a ja wypomne tylko jedna rzecz która zawsze mnie razi

korekcja zbiegu-dałeś pewnie na wyrównania co daje takie dziwne złudzenie optyczne że budynek sie rozjeżdża ku górze-zmniejsz to troche tak aby sie na górze zwężał i bedzie git

Napisano

Wizka bardzo mi sie podoba, zadbales o detal (smieci zebrane pod kraweznikiem, wyrastajaca trawka)w sumie nie ma do czego sie przyczepic moze jedynie poza klocem o ktorym pisal !Ewert

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności