LISEK Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 (edytowane) Po kilku latach biernego uczestnictwa w życiu forum, wrzucam swoje demko. Lepsza jakośc (mov) [polecam] http://www.first2create.com/pl/lisowski2009reel.rar Gorsza jakośc (facebook) [odradzam] http://www.facebook.com/video/video.php?v=96190879419&ref=nf Wersja viemo (jakośc dramat) Podziękowania dla: Jmtm00 Kris_R'a Leru Mlodasa Pleskota Rascal'a Vetis'a Muzyka: The 5th Exotic - time is the enemy Prodigy - the big gun down Zapraszam do krytyki. PS: szukam pracy :P Pozdrawiam PL [email protected] Edytowane 3 Lipiec 2009 przez LISEK
RA Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Wrzuć na vimeo. :) To dobre miejsce na takie rzeczy. I sprawnie działa.
sly Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Bardzo fajnie. Zapraszam do krytyki. Tracking przy czekoladowej głowie możnaby poprawić. pozdrawiam
pressenter Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Niezłe, nawet bardzo, i Ty Panie pracy nie masz? ;) Szkoda, że tak bezpłciowo się kończy, po prostu nagle się urywa.
bartolomeo Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Fajny reel ale bardzo słaby czas na szukanie pracy ;)
mowicz Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 Sorry, you do not have permission to watch this private video Poprosze autora o przestawienie opcji w vimeo, by kazdy mogl sobie Twoj reel obejrzec ;)
LISEK Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) Hehe sorry, nie jestem zbytnio zaznajomiony z vimeo. Moim zdnaiem za bardzo crashuje filmiki. Sorry ze nie mozna reela z mojego serwera - awaria Edytowane 6 Lipiec 2009 przez LISEK
DaveBorck Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) Reel spoko, ale jak chcesz żeby pracodawca go zobaczył to nie licz na to, że sciągnie go spakowanego rar-em. Wrzuć go na vimeo, najlepiej w takim formacie jaki podają jako przykładowy u siebie na stronie, wtedy jakość jest całkiem dobra, a będzie jeszcze lepsza jest gdy wrzucisz film w HDV. (1280x720) Powodzenia w szukaniu pracy, teraz to będzie dosyć trudne z uwagi na wakacje i kryzys. DB Edit: zauwazyłem, że wrzuciłeś na vimeo, wg mnie jakość bardzo zbliżona do tego co jest w paczce rar. Normalnie video jest przeskalowane w dół przy czym sporo traci bo piksele z video nie trafiają w piksele z okienka przegladarki, dlatego najlepiej jest oglądać na full screen. Edytowane 6 Lipiec 2009 przez DaveBorck
Rekomendowane odpowiedzi