Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja kamienica z ostatniego semestru!!Wiem ze jest w niej duzo bledow , ale zaczolem ja robic dzien przed oddaniem inwentaryzacji do szkoly !!prosze o opinie!!

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no no bardzo ladnie, ale mi sie wydaje ze jest ona troszeczke za niska w stosunku do okien, bo jezeli mialy by byc od podlogi do sufity to i tak wydaje sie niska

Napisano

Dobry model (nawet bardzo)...proszę tylko...nie ten kolor...razi w oczy...:P

Powodzenia przy texturowaniu

Pozdr

Napisano

wypas ale texturowanie bedzie bardzo bardzo trudne!!

powodzenia

Napisano

Na gorze ta barierka jest za wysoka przez co kamienica wydaje niska w stosunku do okien jak to zauwazyl Myszek, a przeciez okna sa wielgache jak to bywa w starych kamienicach (nie wszystkich af kors). Nizsza barierka i bedzie git

Napisano

niejestem pewny ale chyba proporcje w miejscu górnego balonu trochę szwankują chodzi mi o to że ta balustrada jest zbyt wysoka ale może mi sie zdaje? Ogólenie wypaśnie. Pracuj dalej

Napisano
  • Autor

z ta barierka macie racje!!sam to zauwazylem ale juz nie mialem czasu jej poprawic przed oddaniem!

Napisano

Mi jakoś odrazu w oczy rzuciły sie te dachóweczki. Wydaje mi sie że za duże są odstępy między nimi.

Ogólnie bardzo bardzo ciekawie sie zapodwiada ;)

Napisano

Wymodelowane super.. tylko wydaje mi się że proporcje coś nei teges... Popatrz na balkon w 2gim piętrze... Barierka powinna być człowiekowi ok. do pasa... Jeślo tak tak jest to osoba nie zmieściła by się w drzwiach. :)