eric Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 To moja kamienica z ostatniego semestru!!Wiem ze jest w niej duzo bledow , ale zaczolem ja robic dzien przed oddaniem inwentaryzacji do szkoly !!prosze o opinie!!
Belaiel Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Ładny obiekt...dodaj wysokiej jakości tekstury, a będzie git.
Mr. White Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 spoko. Jesli nie skopiesz tego przy texturowaniu - będzie ładna pracka
Myszek Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 no no bardzo ladnie, ale mi sie wydaje ze jest ona troszeczke za niska w stosunku do okien, bo jezeli mialy by byc od podlogi do sufity to i tak wydaje sie niska
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Dobry model (nawet bardzo)...proszę tylko...nie ten kolor...razi w oczy...:P Powodzenia przy texturowaniu Pozdr
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 wypas ale texturowanie bedzie bardzo bardzo trudne!! powodzenia
Zanni Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Na gorze ta barierka jest za wysoka przez co kamienica wydaje niska w stosunku do okien jak to zauwazyl Myszek, a przeciez okna sa wielgache jak to bywa w starych kamienicach (nie wszystkich af kors). Nizsza barierka i bedzie git
gordon13 Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 niejestem pewny ale chyba proporcje w miejscu górnego balonu trochę szwankują chodzi mi o to że ta balustrada jest zbyt wysoka ale może mi sie zdaje? Ogólenie wypaśnie. Pracuj dalej
eric Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 z ta barierka macie racje!!sam to zauwazylem ale juz nie mialem czasu jej poprawic przed oddaniem!
martez Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Mi jakoś odrazu w oczy rzuciły sie te dachóweczki. Wydaje mi sie że za duże są odstępy między nimi. Ogólnie bardzo bardzo ciekawie sie zapodwiada ;)
michaueq Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Wymodelowane super.. tylko wydaje mi się że proporcje coś nei teges... Popatrz na balkon w 2gim piętrze... Barierka powinna być człowiekowi ok. do pasa... Jeślo tak tak jest to osoba nie zmieściła by się w drzwiach. :)
Rekomendowane odpowiedzi