adek Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 W sieci pojawił się trailer nowego filmu od Sony Pictures "Cloudy with a Chance of Meatballs", który jest adaptacją książki dla dzieci Judi Barrett. Zachęcam do obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=701
Morbid Karbid Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 bardzo fajna animacja postaci. Przeniesienie dynamiki i wyrazistości z 2D. Mi super się podoba. Kolorki słodsze już nie mogą chyba być :). Trochę nie kumam po co się tak wysilają, żeby robić hiper realistyczną wodę itp. Chyba czas na jakąś ciekawą stylizację, ale pewnie to jest trudniejsze.
happy-angel Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Morbid Karbid >> Moim zdaniem woda jest stylizowana :P Co do traileru to ja jak każde dziecko już chce do kina! :D
Nezumi Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Ja nie bardzo kumam po co sie az tak wysilaja ze scenariuszem. Rozumiem byc oryginalnym ale... A co tam, przynajmniej bedzie mozna powiedziec "film o deszczu hamburgerow? Eeeee, to juz bylo!" :D
SEB Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Smieeeeeeeszne :] ... dobry jest motyw z chinskim ciasteczkiem i wrozba :P.
CzAk1 Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Niom...tego jeszcze nie było...i wygląda śmiesznie :) Fajne Dzieciaki i "no school" najlepsze ;D
Rekomendowane odpowiedzi