Gość ryszardgieron Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam wszystkich!Od pewnego czasu interesuje się grafiką 3d i chciałbym abyście napisali co myślicie o moich pierwszych pracach.Trzy są wykonane w 3ds max 5 i jedna w Terragen\'ie.Dzięki za wszystkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 ryszardzie pomyliles fora, to jest dzial 2d. przenosze watek do dzialu gallery - finished works. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ryszardgieron Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Przepraszam bardzo.Małe przeoczenie.Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Hmm ale pomylka dzialu niezwalnia cie z obowiazujacych na tym forum zasad chodzi mi o zmiane tematu. Przeczytaj regulamin. co do pracek to jak na pierwsze to nie najgorzej pracuj pracuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 co my Ci mamy za sugestie dawac... no początkujące to i chy76ba sam wiesz co jest jak i co jest zle, tu nie ma co być zle. bo to trudno nazwac gotowymi pracami, to poprostu zabawa z materiałami, czy tez pluginami.... do pracy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 za amłe te prace sa i nic nie widać dobzre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 podoba mi sie ta 2 praca, chociaz standardowe modele z maxa... ale ladne... a co do terenu to nic zaskakujacego, ladne, ale to terragen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 ja to widze tak pierwsz: kroki poczyniles, zle nie jest :) ale czas teraz na konkretny projekt !! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi