ramze Napisano 27 Grudzień 2002 Share Napisano 27 Grudzień 2002 Ta scena jest jeszvcze troche drętwa, dodaj jeszcze jakies brudy na piasku (jakieś zardzewiałe kawałki blach, albo jakieś pociski albo stary chełm lub szkielecik albo karabin, dorzuć jeszcze bąbelki i trochę promieni świetlnych oraz prądów wodnych). Super sie zapowiada, nie mogę się doczekać końcowego efektu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 27 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2002 RAMZE ! DZieki za pomysł z brudami na piasku :) zrobi sie... a co do tamtego basenu crash... hm nio niewiem... pokombinuje jeszcze coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modest Napisano 27 Grudzień 2002 Share Napisano 27 Grudzień 2002 te, no rybki wprowadz :) ale wszystko jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 27 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2002 Dodałem wąski czołgowi.. no i blachy... ale co do blach to dodam jeszce trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 27 Grudzień 2002 Share Napisano 27 Grudzień 2002 Troche tam za jasno jak na moj gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrik Napisano 27 Grudzień 2002 Share Napisano 27 Grudzień 2002 dlaczego te glony sa tylko na lufie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 27 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2002 Nio bio inio są tam gdzei sie mogą przyczepić, znajdziesz je jeszcze na przodzie i na tzrymakach, nio i na kole, dodam jeszcze troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 27 Grudzień 2002 Share Napisano 27 Grudzień 2002 mala sugestia - holowniki sa zapewne napedzane tzw silnikami strumieniowymi... a to pociaga za soba pewne strugi wylotowe... te strugi natomiast powinny: a)lekko deformowac obraz b)wzniecac mul z dna morza pozdrowki p.s. wydaje mi sie, ze spokojnie uplasujesz sie w pierwszej dziesiatce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 A o to co wyrenderowałem tej nocy o północy :o... godzina i 11 minut i 35 sekund, 2369096 scianek... wysyłam w 2 wersjach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 gdyby sie ktoś czepiał że za jasno i wogule, znaczy co do 2 obrazka może go jescze troch zciemne... ale widzieliscie zdjęcia titanica? wcale tam tak ciemno neibyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 a i chce w tle może jakieś dodać rowy tektoniczme, górskie wniesienia i takie inne badziewia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 Super !!!! Bardzo mi sie podoba i jestem pewna ze wygrasz .. chociaz ja sie na tym nie znam i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi jestem pewna zee wszystkim sie to spodoba :) SLICZNE !!! super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 o qrcze... tego sie nie spodziewalem...:P nie zebym byl jakims szowinista, ale zawsze myslalem, ze grafika komp. nie pociaga plci pieknej... :P pozdroofki p.s. dlugo towrzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 Wogóle :)))))):D:):P:o;) Ale tu fajnie :) Ale mi sie podoba ta praca :) Jeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 jak nie bylo kolo titanica ciemno ??? bylo i to bardzo. No ale kto powiedział, że twoj czołg to ma byc titanic :D. No i pozdrawiam Sistene, i wszystkich innych także :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Pogrzberaj po necie po zdjęciach titanica tio zobaczysz, że ciemno niebyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 eee...a ja sie zastanawiam czy to sa glony czy sople lodu ? Bo jak dla mnie to bardziej wyglada jak sopleki anizeli jak glony :)..(takie dziewne odnosze wrazenie) sistena --> witam :D:D...tylko czemu tak kolorowo piszesz i jakos tak jak dziewczynka z przedszkola ? dawid --> zdiecia sa rozjasnione bo lamp uzywal z tych batyskafow...wogule to na tej glebokosci jest zajebiscie ciemno :D...i mozesz zrobic lefrektory na twoich machinkach zeby oswietlaly wrak ale pozatym to zrobic ciemno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 ja ogladalem kiedys relacje jak schodzili do titanica i widzialem ze nic nie widzialem :D, a zdjecia mogli rozjasniac, coz nie klóćmy sie wiecej, jak juz mówiłem titanic nie ma tu nic do rzeczy, niech se tam leży na dnie, a twój Tank to co innego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 breman masz całkowitą racje, na tej głębokości jest tak ciemno jak u mojego małpoluda (patrz Chariot of fire) w d_ p _e , :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Gdyby na zdjęciach z tytanikiem lampy by oświetlały to by światło niebyło y takie rozproszone, i niebyło by widać \"nieba\"... a tam było widać... pogrzeberajcie po necie to zobaczycie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 woda rozprasza swiatlo. Niebo?? titanic o ile mnie pamiec nie myli spoczywa gdzies 800 m pod pod woda (o ile mnie pamiec nie myli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 NIEBO !!! ponad 300M pod woda ? Jezu przeciez tam ledwo swiatlo dochodzi :)...sluchaj ja na Discavery ogladalem film o Titanicu a dokladniej o wydobuwaniu czegos tam z wraku...bylo tam tak ciemno ze nosa bys nie zobaczyl bez latarki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 tu macie jeden... nie jest tak strasznie ciemny :) DACIE WRESZCIE WIARY CZY NIe! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 HIEHIEHIE...dobre...dobre...widac ze komputerowny sie za to zabrali...to jest sztucznie rozjasniane zdiecie :)...ogladnij sobie lepiej film jakis to zobaczysz ze jest tam ciemno jak w d**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 nie, bo to nie wyglada jak ten titanic co ja go widzialem, tam byly mniej wiecej same prety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Eh.... oki to umie też to sztuzcnie rozjaśnione zdjecie :) żeby było ładniejsze... a skąd wiecie wogule, że tamte jest rozjaśnione??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 tak dla rozluznienia atmosfery :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 łe.... okropnie to wygląda... GI nie ma!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 skad wiem ? A no stad ze ogladalem 2 filmy dokumentalne z kamery batyskafu a no i o ile sie nie myle to on zatonol w nocy wiec ciezko tam o jasne niebo :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 ehhh..co ja pisze zapomnijcie o tym zatonieciu :D:D.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Ej... no to umnie to wszystko dzieje sie w dzień :) a tak dokładnie 10 ranio minut 15... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modest Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 wedlug mnie lepiej to wyglada ciemniejsze... dodaj jakiegos piachu na tym czolgu... i cos, co przypomina wode :) (jakies bombelki, mgly etc.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 CZytasz mi w myślach :) cos co by imitowało piach właśnie robie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 hmm musisz podejsc do tego bardziej naukowo .. 1 . im glebiej tym swiatla jest mniej a jesli to jest bardzo gleboko to praktycznie powino byc widac lekkie razysu krztaltow a jedynym ( ostrym ) swiatlem powinien byc jakis tam eflektor .. nie mozesz zapomniec o planktonie morskim ... a bombelki .. nie rob bombelkow no chyba ze znajdzesz tam jakies zrydlo bombelkow .. bo pamietaj ze bombelki to jest powietrze ktore sie stopniowo uwalnia z jakiejs szczeliny .. jesli takiej szczeliny niema to daj se spokuj z bombelkami .. aha i jeszce jedno te podnosniki sa na cos napedzane .. sprawa aby ten ich naped podnosil lekka warstwe pylu z dna .. no narazie tyle mam pomyslow .. :D moze jeszce mi sie cos przypomni . pozd ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Co do bąbelek całkowicie sie zgadzam :) dlatego właśnie ich nie dodaję... a i te podmuchy dodam na końcu bo teraz mi sie nie chce :P myśle cały czas nad tymi wzniesieniami i dolinami i rowami i dziewczynami... A i zmieniłem troche mapy... może być??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 teraz to nie wyglada jak woda moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 a teraz? bo mi się juz to wszystko miesza... za dużo przy tym siedze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramze Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 W tle coś dorzuć (jakieś złomowisjo, albo jakąś skałę lub cos tam jeszcze wymyśl, dodaj babelki powietrza w miejscach gdzie maszyny szczypce mają i w miejscach gdzie mają turbiny, jakąś smugę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 robiles te sopelki scatterem prawda? To zrob zamiast takich prostych troszke powyginane i zielone to bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Nie to nie scatter :) to raczej maska dla mapy transparent... ale miałem to zmienić, właśńie na takie polygonowe i powykręcane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 hm... a co do bąbelek w miejscu chwytaków... pomysł godny uwagi :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 A co do złomowiska... chce dodać tam jeszcze kilka czołgów powywracanych na rózne strony i na wpół zagrzebane w mule.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 Niewiem skad te bombelki maja wychodzic... to bedzie troszke nienaturalne :P ale rob co chcesz :)) P.S. A kolorki daje po do zeby bylo KOLOROWO !! heheheh :)))) zawsze jakos inaczej :P:D:D:D Cmookk wszystkim !!!!!!! jeszcze tu wpadne :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 Czemu te tematy tak glupia lataja.. raz w gore raz w dol :P juz niewiem gdzie bylam hihihi ;)))))) SCORPI WYGRASZ !!!!!! KIBICUJE CI !!!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Dzięki :) ale inni też mają dobre prace.. czy na podjum wyjde to naprawde nie wiem, chyba raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Zrubcie zeza (chyba, że ktoś nie musi) a zobaczycie to w 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 Probowalam robic zeza :P ale to wszystko sie tak muli hiihhi :P az mnie oczy bolą :P jeju jeszcze poprubuje :D Pozdrowki P.S. A na podium na pewno bedziesz :))) trzymam kciuki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 no coraz lepiej .. moim zdaniem w tle mozna by bylo zamodelowac jakis uskok skalny abo porozrzucaj tam jakies kamyki i muszelki .. no i oczywiscie to nieszczesne zrudlo sfiatla ?? gdzie ono jest ?? jesli pada z gory to znaczy ze ta scena nie powinna byc taka jasna ... cos jeszce musi generowac sfiatlo bo inaczej stracisz foto real .. no i oczywiscie przy sfietle jakas stonowana flara dala by mily klimat .... oo i np. kamera ( jako efekt koncowy ) moze miec zakrzywony obiektyf taki polkolist .. na duzych glebokosciach to podstawa .... hihi masz wiele oopcji i wiele pracy wiec do roboty :D pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2002 Co do zeza zrobiłem małą pomyłke :P pomyliłem oczka... lewe na prawe a prawe na lewe wychodziło... teraz jest oki... nio ale ja wracam do glonów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 eee...nie kapuje o co chodzi z tym zezem :D:D...wyjasnisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi