Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio skrobie cos takiego i postanowilem wrzucic na forum.

Edytowane przez rakson23

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Robiłem kiedyś ten samochód, fajnie idzie jak na razie.

Napisano

@rakson23 - bardzo fajne auto wybrales. Nie moge sie doczekac efetu koncowego :) Czekam na wiecej.

Pozdrawiam,

xaoo

Napisano
  • Autor

jak na razie nie mialem czasu za bardzo dzisiejszego dnia wiec tylko klamke udalo mi sie zrobic

klamkawire.th.jpg

klamkaproxy.th.jpg

Napisano
  • Autor

Update przodu i klapa tylna wycieta. przod bedzie jeszcze poprawiony wiec nie ma sie co martwic;)

5przodwire.th.jpg

5tylwire.th.jpg

Napisano
  • Autor

Niestety nie mam za dobrych blueprintów. Jedyne co znalazłem to dość małe blueprinty na smcars z tym ze tam przod i tyl sa w perspektywie wiec w sumie jest tylko bok i gora, reszta ze zdjec ktorych tez nie jest za duzo bo to nie jest zbyt popularne autko i malo ostalo sie w naturalnym kształcie. Dużo wiecej jest po jakimś bzdurnym tuningu, ale tak mi sie to autko spodobało, że musze je zrobic, a w przyszłości moze nawet kupic;)

Napisano

Ta na masce nie powinno być rowka, ta ramka wokół otworu jest naklejona od góry a nie jest osobnym elementem jak u Ciebie.

Napisano

dobra, cofam to co mówiłem, teraz sie przyjżałem ale trosiek i tak mi sie o ramke rozchodzilo a nie o muchiłap

Napisano
  • Autor

mam maly problem i dość tego projektu w tym momencie ale moze ktos z was cos na to zaradzi. mianowicie zapisalem plik i musialem zresetowac komputer. po uruchomieniu nie moge go otworzyc w mayi gdyz dostaje powiadomienie "unrecognized type of file". mialem juz raz taka sytuacje ale wtedy plik mial 0kb a ten ma 3,8megabajta wiec odrobine wiecej niz wczesniejsze kopie w ktorych prace byly mniej zaawansowane. czy wiecie moze co da sie z tym zrobic?

Napisano

No chyba, że... :) Model ogólnie przyjemny dla oka ale popracuj nad studiem. Jest przejaskrawione