Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Auto juz dawno powinno trafic do FW, ale ciagle problemy techniczne to uniemozliwiały. Model w 3dsmax, render w mentalu, mały post w PS. Planuje zrobic jeszcze scenke a przynajmniej composita. Zapraszam do komentowania i krytykowania;)

144szerc.jpg

129bbszer.jpg

136bsmall.jpg

137ckadr.jpg

142gb.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

po pierwsze gratuluję wyboru tematu - to jeden z najpiękniejszych samochodów wszechczasów, trudno żeby wszedł słabo.

co do wykonania, to brakuje mi tylko jednej rzeczy do świetej pracy - KONTRASTÓW.

tzn. mdłe jest tło, lakier nie w pełni wydobywa tą piękną linię bo brauje w nim dynamizmu oświetlenia, felki również nie mają głębi, błysku. stripes'y również proponowałbym zrobić po prostu białe a nie szare. bo już takie elementy jak lusterka, klamki czy wycieraczki gdzie pojawia się ostry kontrast wypadają bardzo dobrze. Proponuję wykorzystać całą moc gamy kolorów jaką oferuje szala szarości (która dominuje w kolorystyce pracy) i będzie super. A najciekawszy i najprzyjemniejszy drugi kadr.

pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Uwielbiam ten pojazd:D Praca bardzo dobra, jest wszystko co trzeba(soft i hard boxy)

Jesli sie czepiac to w 3 ujeciu wydaje mi sie ze opona ma za ostra krawedz pomiedzy zlobkowaniem bierznika a bokiem oponki(byc moze kwestia shadera)

gratuluje efektownego dziela! ****

Edytowane przez simonhc
Napisano

Model fajny, render już mniej. Wybrałem te ujęcie które najlepiej ukrywa niedoróbki materiałów itd. do tego chyba ogólnie najfajniej wyszło. Brakuje trochę klimatu tamtych lat więc trochę poczarowałem w photoshopie.

Praca ma duży potencjał tylko trzeba go wykorzystać. Jak coś to wywalam.

postpro.jpg

Napisano

Buuuuuuuuuuuuu nie podoba mi siééééééééééééé :D Nie no model fajny...studio nie....a co do posta...to tez moge sobie zrobic swoja versje i pokazac jak Nvidia? :)

Napisano

Dzieki za komenty;)

banana.split popracuje nad tym o czym wspomniales. Biale pasy rzeczywiscie wygladają lepiej

simonhcDzieki;)

drakul moze mi sie cos uda zrobic z tym chromem

Nvidia To chyba jednak za bardzo postarzony ten redner. Moim zdaniem nie ta epoka. Ale dzieki i pewnie ze moze zostac;)

D4D4L czemu nie?;)

Napisano

Świetny model jak dla mnie! Prezentacja fajna! Mógłbyś tylko dać w shopie unsharp mask na wszystkie rendery.

Podoba mi się przeróbka Nvidii. Fajny klimat.

Ogólnie piękna robota!

Napisano

Heya

Woo to śupa to pokazuje swoja wersje :) jeszcze mysle nad 2 focia bo jest naprawde najs...z tym ze chyba wolal bym zeby bylo widac troszke wiecej boku :C 136bsmallcopy.jpg

By D4D4L

jak juz w wipie muwilem... chrom sie przejaral w poscie :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności