eternityox1985 Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 dobry rig ? http://rybnet.pl/~luk/animacja.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 chętnie zobaczę rig razem z kontrolerami, nie animacje która lata jak z mokapu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eternityox1985 Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 (edytowane) //Wulgaryzmy Edytowane 17 Sierpień 2009 przez naeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 eternityox1985: Twoja zemsta na tym forum bo wyśmianiu kazika jest straszliwa. Proponuję zbanować też IP bo zaraz wróci pod innym nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 eternityox1985: Pokaż to co chcesz aby inni oceniali czyli "rig" bo animka cokolwiek mocapowa, no chyba ze tak animujesz to zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 mocap, niestety nie potrafil kolega palcow zaanimowac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmaxik Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 dziwne ze wogole robicie mu ruch w tym watku. i dziwne ze ten niegrzeczny pseudouser nie jest jeszcze zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 serwus :) na jak dlugo On ma bana ? takie informacje sa gdzies widoczne ? pozdrawiam i zycze podwozenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eternityox1985 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 nie wiem co się mnie czepiacie po prostu miałem slabszy dzien i jestem walkiria :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi