jacenty Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 HEja szukam playera ktory by mial mozliwosc pokazywania w ktorej klatce aktualnie jestem i precyzyjnego przeskakiwania z klatki na klatke.Albo inaczej,czy moge sobie jakos wczytac avika jako texture do mayi i przewijac go za pomoca paska mayowego?
uncle Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 quicktime blabla (twoja odpowiedz jest za krotka..)
rozpruwacz Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 ja tez dodaje "time" efekt z adobe afterefects, to mi wyswietla numer klatki w rogu filmu, niewazne czym go odtwarzasz, przydaje sie przy omawianiu animacji czy animatika
jacenty Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 no kiedys player WidnosNT 4.0 mial opcje przewijania klatka po klatce i pokazaywal numer klatki.Echh kiedys to byly czasy:P Wlasnie sciagam specjanie Adobe premiera do tego
Destroyer Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 animplayer DJV (teoretycznie powinien łykać aviki ale mi łyka tylko sekwencje kaltek :/ ale darmowy :))
asblaze Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 (edytowane) player pod CTRL+Q w total commanderze pokazuje klatki. Jeszce sobie tempo odtwarzania możesz ustawić na 1%. też możesz precyzyjnie skakać strzałkami. Jeśli chcesz do majki to musisz włączyć w nodzie file use image sequence - niestety majka nie pracuje z żadnymi klipami, więc pozostaje tylko sekwencja klatek. Edytowane 20 Sierpień 2009 przez asblaze
Rekomendowane odpowiedzi