Posted August 20, 200915 yr HEja szukam playera ktory by mial mozliwosc pokazywania w ktorej klatce aktualnie jestem i precyzyjnego przeskakiwania z klatki na klatke.Albo inaczej,czy moge sobie jakos wczytac avika jako texture do mayi i przewijac go za pomoca paska mayowego?
August 20, 200915 yr ja tez dodaje "time" efekt z adobe afterefects, to mi wyswietla numer klatki w rogu filmu, niewazne czym go odtwarzasz, przydaje sie przy omawianiu animacji czy animatika
August 20, 200915 yr Author no kiedys player WidnosNT 4.0 mial opcje przewijania klatka po klatce i pokazaywal numer klatki.Echh kiedys to byly czasy:P Wlasnie sciagam specjanie Adobe premiera do tego
August 20, 200915 yr animplayer DJV (teoretycznie powinien łykać aviki ale mi łyka tylko sekwencje kaltek :/ ale darmowy :))
August 20, 200915 yr player pod CTRL+Q w total commanderze pokazuje klatki. Jeszce sobie tempo odtwarzania możesz ustawić na 1%. też możesz precyzyjnie skakać strzałkami. Jeśli chcesz do majki to musisz włączyć w nodzie file use image sequence - niestety majka nie pracuje z żadnymi klipami, więc pozostaje tylko sekwencja klatek. Edited August 20, 200915 yr by asblaze