NV Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Wizualizacje łazienek zrobione na potrzeby folio i ćwiczeń :) 3Dsmax & Vray Pewnie za niedoróbki mi się dostanie, ale już nie chciało mi się grzebać w tym. Wole zacząć nowe projekty i mieć więcej do pokazania niż ciągle to samo :) Takie trochę cukierki wyszły :) I hope you like it [EDIT] Jest trochę modeli everów żeby nie było takich akcji jak z noe ;) Leżak nie mój. Edytowane 23 Sierpień 2009 przez NV
Morphe Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 piknie, jak dla mnie... - ino te platki czy co to tam plywa mogles wywalic, albo rozlozyc mniejr egularnie, i nie takie piaslie.. torche sie to zasmiecilo :/ ale woda w wannie czy co to takiego miod :D
mkeruj Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 No na pierwszym umywalka za wysoko i skala leżaka nie pasuje do kobitki chyba. A tak to naprawde kawał dobrej roboty, tylko mogłeś jednak AO ukręcić.
09121986 Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 ładnie ładnie panie ;) Też się niedługo pochwale co tam sam dłube ... ale podobywuje mi się ;)
Czeczen Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Model "leżanki" Le Corbusiera sam modelowałeś?Ładna.
kliment woroszyłow Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 woda rzeczywście miód....ale za mleczne szkło w prysznicu ban! :P
Kr3tz Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Woda na dużym renderze na tak, woda na 2 pierwszych małych renderach po lewej na nie. Leżanka bardzo ładna, ale ogółem wolę drugą łazienkę.
ptaszek Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 woda rzeczywście miód....ale za mleczne szkło w prysznicu ban! :P :DDD Nie no super wypasik :) ale i tak wszysy wiemy ze umiesz lepiej ;P
peter_f Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Ogromnie mi się podoba! Kolory cudne, modele i to genialne światło! Przepiękna woda! Drugi też megawypas! Kurcze naucz mnie tak robić! 5***** Tylko ta baba! wywal ją. nieładna jest. Znajdź na darmowych fotach i zbluruj. Ale nie ten model, strasznie sztuczny.
NV Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Napisano 24 Sierpień 2009 Morphe : Dzięki wielkie :) mkeruj : tak jak na gg pisałem ;) 09121986 : Pokazuj swoje bo masz co :D mnie już przegoniłeś ... Czeczen: Jak w 1 poście. kliment woroszyłow: Dzięki wielkie ! Robiłem co mogłem ale jak laska się dowiedziała, że setki napalonych grafików będzie ją oglądało to zgodziła się tylko na mleczne szkło... Kr3tz: Jak na gg ;) mpta: Dzięki ! Nie umiem lepiej :] peter_f: Dzięki stary ! Ale to Ty możesz mnie uczyć a nie ja Ciebie więc mi tu nie pie*** ;)
Filip Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Vizki pierwsza klasa jedynie te płatki i kobitka można by pomysleć jakoś inaczej, zresztą to już ci pisali:).
adam_m Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Dobra robota. Woda faktycznie wygląda realistycznie. Zawsze się zastanawiałem (patrząc tez na inne wizki) po co się świecą lampki, skoro na zewnątrz świeci piękne słońce (?)
NV Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Napisano 25 Sierpień 2009 Adam_m: Po to żeby było ładnie i pokazać że są :) Mimo, że to nie logiczne zapalać w dzień to na renderach w zacienionych miejscach prezentują się efektownie.
trosiek Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 ładne wizki jak najbardziej :) co do zapalania reflektorków w dzień to to ma sens. Jak się fotografuje pomieszczenie np. do katalogu, to zapala się z reguły wszystkie dostępne światła. Uzyskuje się przez to często fajniejszy klimat i przede wszystkim bardzo dobrze doświetlone pomieszczenie. Nie dziwcie się więc, że są pozapalane :)
GramiYoe Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Bardzo ładnie.... ale przyczepie się trochę :P Gdzie jest na 1. jakakolwiek rama okienna???
NV Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Napisano 29 Sierpień 2009 GramiYoe: Zastanawiałem się czy ją zrobić ale na refce nie było więc przyjmijmy że jakieś zamknięcie od boku jest czy cuś ;)
goro-84 Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Czemu drzewka wygladaja jak u mnie w akwarium? Ogolnie render wypas ale sam klimat jakos nie przemawia do mnie, slabe slowa krytyki ale ogolnie moze byc:)
Noe Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 bardzo fajne wizki, uzywales AO? podobaja mi sie te lampki fajnie obrobione w ps
simonhc Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 (edytowane) Bardzo przyjemnie, chociaz nie wyrywa z kapci. Moze chodzi o kadr, trudno powiedziec poniewaz modeling, tex i sety swiatla bardzo fajne. Co do ps to jesli lampki daja tak duza poswiate to przy takim czasie naswietlenia w dzien okno i obszar dookola bylby bardziej wypalony IMHO. Woda wypas o czym juz pisano. EDIT: Prawdopodobne BG bylo by wypalone jak maka i zaluzje dalyby o tym znac w podobny sposob:) (2nd pic) EDIT2: Po chwili doceniam jeszcze bardziej Twoja wode:) wczoraj bawilem sie reactorami. Jest jakis sposob zeby water reactor przyjal inny ksztalt niz prostokat? Wiem ze moge zbindowac na koncu dowolny obiekt ale nie beda sie zgadzac odbicia fal:/ Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez simonhc
Rekomendowane odpowiedzi