Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, pisze ponieważ nie umiałem znaleźć nigdzie w Google, ta strona, masa innych. Nie znalazłem odpowiedzi. W dodatku od niedawna bawię się 3ds Max 9 i nie umiem za wiele. A oto problem:

Chce zrobić T-shirt jak w załączniku nr1. Mam już tyle zrobione załącznik nr2. I nie wiem z czego a ni jak zrobić ramiączka by były połączone z resztą. Próbowałem kilku rzeczy ale niestety nie wychodzi mi to tak jak bym chciał. Jestem pewien, ze coś robię źle... No ale proszę o pomoc was. Najlepiej łopatologicznie rozpisywać czym co robić. Tak najłatwiej łapie np: "edycja>polecenie>polecenie" z góry dziękuje.

Edytowane przez Black Wolf

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co Ty jakieś filmy xxx animowane masz zamiar robić ?:D takie zderzaki jej zrobiłeś że trzy sylikony trzeba by było wsadzić ;p

Napisano
  • Autor

THX :P Ale nie problem w wielkości. Poza tym zrobiłem większe, żeby zmniejszyć. Wiesz morfing. Chce to do POSER7 ex port'nąć (ubranie) więc nie wiem czy ma być zrobione na model bez morfów czy z nimi ^^'

Napisano
Najlepiej łopatologicznie rozpisywać czym co robić. Tak najłatwiej łapie np: "edycja>polecenie>polecenie" z góry dziękuje.

edit poly > przesuwaj vertexy > dodawaj poly > modyfikuj krawędzie > powtorz pare razy > zrobione

jest na sieci troche materialow o modelowaniu ubran, gdzies tu powinien na forum byc link do tutka klicka o modelowaniu popiersia, tam bardzo ladnie jest technika modelowania ubrania pokazana.

Napisano

manga dekiel! :p

ja jeszcze dodaję z łopaty do tego nieco coś innego. to meczące, chyba się dorobisz ale radzę trenować modeling

baza>edytuj poly>connect/cut itp ..>twórz vertexy>szyj z nich poligony

a tak zresztą F1>cloth, garment maker albo google jak robić coś podobnego. Np. portki :p

Napisano
Witam, pisze ponieważ nie umiałem znaleźć nigdzie Google...

o tu jest: www.google.com

nie mogłem się powstrzymać (tak po prawdzie to nawet nie chciałem :D)

Napisano
  • Autor

OK złapałeś mnie :P Dobra to pobawię się Tym teraz. Jak by co będę Tu jeszcze zadawał masę pytań ;] :P

Napisano

Loki wyprzedziłeś mnie :D

Technika jak dla mnie dobra to by była taka żebyś sobie zaznaczył edge z którego ma wychodzić rękawek i go przeciągnął z wciśniętym shiftem :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.