09121986 Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) Witam. Jako że instalnąłem AE ostatnio , to pokusiłem się o zrobienie , reel'a. Co prawda animacji w nim nie ma (jedna 5 sekundowa ;p ), ubolewam nad tym ale póki co na moim sprzęcie jakoś nie widzi mi się robić animacji. A więc tak , jest to mój że tak powiem dorobek graficzny i to czego przez rok zdołałem się nauczyć w tej dziedzinie... a z AE pierwsze starcie... Mam nadzieje że się wam spodoba. http://www.vimeo.com/6312795 C&C mile widziane ... Bonifatz dostaje całą zasługę za oprawę muzyczną ! Dzięki Bardzo ;) Pozdrawiam Edytowane 28 Sierpień 2009 przez 09121986
Eden-3d Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 bardzo szybko postepy robisz,pozazdroscic skilla ,pozdro
JohnZi Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 biorac pod uwage Twoj krotki staz w grafice, prace bardzo ladne, te wizkowe duzo lepsze. Jesli chodzi o sama prezentacje to juz gorzej, mialem wrazenie, ze bylo to skladane w power pointcie. Stanowczo za wolno te przejscia. No ale mowiles, ze to Twoje poczatki z AE wiec sie nie czepiam:) fajnie wyszlo
Kedzior Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Dopisze również że widać że w 3D lepiej Ci idzie niż w AE :) , przepraszam miałem na myśli 3W :) , ale pomijając żarty, bardzo udane, naprawdę bardzo.
NV Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Całkiem ładnie ale w pewnych momentach śmierdzi tandetą ;) Ma krótki staż ale ciężko pracuje a nie spamuje w wolnych dyskusjach jak ja :D
CzAk1 Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Co w prezentacji lezy chyba sam wiesz najlepiej. Może trzeba się w przyszłości pokusic o ładniejsze przejścia, bo taką prezentację mozna złozyć nawet w Fotoszopie ;D Wizki świetne jak dla mnie :) Pozdro600
plasti Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 widzisz mateusz, w wizkach pomieszczen jestes duzo lepszy niz w samochodach, a co do naszej rozmowy o spoleczenstwie masz tu genialny przyklad, dobra robota! peace
goro-84 Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Te krzesła raczej nie wygodne do siedzenia, ogolnie fajne renderki a AE daje wiecej mozliwosci:P Pozdrawiam
09121986 Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Napisano 29 Sierpień 2009 Eden-3d - ty zazdrościsz mi skilla ... chyba żartujesz ... Dzięki staram sie jak mogę... ciesze się że sie podoba :) JohnZi - no no , wasze wózki a moje to niebo a ziemia to fakt :)) Nom z AE pierwsze stacie ale jak w power poincie ;p heh no bez przesady :)) zabrakło animacji to raz , a dwa dopiero pod koniec sie zczaiłem że są fajne presety do przejść ...ale na pierwszy raz chyba nie jest tak zle :) Dzięki ;) Kedzior - :D wszyscy za to AE mnie biją ;p hehe ... nie no żartuje ... Dzięki , następnym razem sie postaram lepiej ;) bbandi - Dzięki Nvidia - eeee tandeta do pracy :D !!! ;) CzAk1 - :) co mnie podkusiło żeby w AE składać :D hehehe ;) Dzięki ;) plasti - Dzięki :) goro-84 - heh to wirtualne krzesła nikt nie bedzie na nich siedział ;p Dzięki :) z czasem i możliwości AE odkryje , a od czegoś trzeba było zacząć ;)
bartolomeo Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 fajne rzeczy robisz, słabo je prezentujesz ;) po pierwsze, to w każdej animacji wygładź klucze. to wystarczy, żeby prezentacja była o 5 klas lepsza. I zrób to dynamiczniej. Zacznij od samochodów. Daj jakiegoś turnteable z jednym wózkiem, kilka renderów drugiego. I dynamiczniej!
Rekomendowane odpowiedzi