Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Na wstepie napiszę że jestem początkującym grafikiem 3D a to moja pierwsza poważna wizualizacja w Vrayu. Zanim osiągnołem taki efekt przegrzebałem dziesiątki tutków. Wiem że projekt wymaga jeszcze doszlifowania. Liczę na podpowiedzi co można jeszcze udoskonalić aby wyglądało jeszcze bardziej realniej. Wybaczcie tak małą rozdziałkę ale jak próbuję wyrenderować w większej rozdzielczości to mi się max zamyka w czasie renderowania i nie wiem co zrobić by tak się nie działo.

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Wejdź sobie do działu gameart - tam jest temacik o budynkach w klimacie fantasy - przyda Ci się troszkę podpatrzeć jak można urozmaicić budynek, zrobić lepszy dach, jak użyć tekstur. Pierwsza próba - wiadomo nie rewelacja - ale można to troszkę dopieścić. Zobacz też jak ludzie robią dachówki (displacement albo modelowanie) bo teraz masz tam za płasko.

Napisano

Proponuje zajrzeć do albumów z architekturą, myślę, że to najlepsze rozwiązanie. Co do kwestii zwieszek w trakcie renderowania,jaki masz komputer(ile ramu, procesor, itp)

Pozdro