mlodAs Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 (edytowane) Szybki projekt majacy na celu prezentacje produktu. okolo 1,5 tygodnia pracy 3ds+AE W oryginale na koncu znajdował sie packshot ktory na potrzeby forum przyciąłem :P Podziękowania dla Liska :) ZAPRASZAM DO OGLADANIA ANIMACJI: ZOBACZ:http://vimeo.com/6405550 Edytowane 3 Wrzesień 2009 przez mlodAs
kannu Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 serwus :) bardzo mi sie podobalo. Ogladalem bez dzwieku ( nie wiem czy jakis byl i czy byl wazny ) , ale sam obraz , render i jak to zrobiles jest bardzo przyjemny :) pozdrawiam i zycze powodzemia :)
blinq Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 Bardzo przyjemne :) Powiedz tylko jak zrobiłeś tą zmianę koloru przy obrocie? To są partikle?
marcool Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Spoko, bardzo przyjemnie sie na to patrzy, a powiedz mi, gdzie taki fotel mozna kupic?
pressenter Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Animacja super, świetnie wykonana, ale... jak można zrobić tak dynamiczną animację jako reklamówkę czegoś w czym będzie się spędzać długie godziny w pracy, i w czym powinno się czuć komfortowo? Najbardziej bolą mnie te wybuchy przy zmianie kolorów "bum kręgosług pękł bum kostka złamana bum karku nie ma!". Jako grafikowi podoba mi się diablo. Jako teoretycznemu odbiorcy produktu... bałbym się zbliżyć.
CzAk1 Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Mhm.... Podobnie jak Press. Animacje ładne, efektowne. Model ładny...fajnie się prezentuje. Ale Animacja...to nie pasuje do tematu- produktu, który jest tutaj bohaterem...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Ładne, ciekawe, ale ja doczepię się do ujęć na początku - słabo łączą się ze sobą. Później to powiększanie obrazu w rytm muzyki wygląda dziwnie, ale końcówka ładniutka. Ogólnie bardzo mi się podoba strona wizualna całości.
skocu Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 Trudno ciekawie pokazać normalny fotel, a tobie się udało.
mlodAs Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 blinq- particle + zwyczajny animowany materiał marcool - na pm poszala stronka producenta dzieki wszystkim za opinie
Rekomendowane odpowiedzi