Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

khy, khy - chyba pamiętam ten model :)

Przydałaby się większa rozpiętość barwna - może warto by zapuścić czymś ten szary kolor?

Napisano

jak dla mnie ten Depth of field jest trochę za duży jednak, Całość statku jest na pierwszym planie, a tylko część jest ostra, przez to efekt męczy wzrok i ciężko mi się skupić na szczegółach modelu.

Napisano

Taki efekt amatoskiego makro ci wyszedł. Nie jest źle wuju, tylko tak jak M@ti prawi: kolorki od pomieszczenia przydało by się na tej szarzyźnie załapać.

Napisano

Całkiem spoko, tylko nad tłem bym się mocno zastanowił. Co do kolorków, to popieraz zdanie kolegów wyżej. Jeszcze kilka ruchów i był by naprawdę niezły wypasik :)

Pozdrawiam

Napisano

hehe no pewnie ze mozna to dopiescic, ale to byla taka zabawa na godzine (razem z renderem:)) sie zastanawiaelm czy mozna cos na szybko fajnego uzyskac :)

czy amatorski dof, no na pewno, o fotografii mam zerowe pojecie, robilem go na oko tka jak by moj badziewny aparat go zrobil :P

tak czy siak chyba jeszcze odgrzebie jakis model i sie pobawie z uzsykaniem realnego makro :)

Napisano

Panowie, ustalmy pewne szczegoly, STATKI TRANSPORTUJA BANANY Z AFRYKI, a to jest okret: ]

Wedlug PWN, Statki moga byc okretami(w pewnych okolicznosciach), ale nie na odwrot: ]

pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności